KITAJSKA

Dežela zmajev in cesarjev - Kitajska

 

Veliki kitajski zid. Njegova gradnja se je pričela v 7. stoletju pr. n. št., da bi zadržali tuje horde. Obiskovalcem Kitajske v 21. stoletju se zdi ta dih jemajoča stvaritev človeka neustavljivo privlačna.

 

Veliki kitajski zid je najveličastnejša veriga gradov in utrdb na Zemlji in ko ga bodo vaše oči prvič uzrle, boste zlahka pozabili na vse ostale utrdbe, ki ste jih videli dotlej.

 

Vrata vam odpira prestolnica Peking, kjer boste lahko raziskali Prepovedano mesto, Nebeški tempelj in Poletno palačo. V Xi'anu pa se boste lahko predstavili vojski glinenih vojščakov.

 

Kitajska obiskovalcu nudi širne možnosti – od francoske kolonialne arhitekture in modernih steklenih šanghajskih nebotičnikov, do nepopisno lepega podeželja v provinci Yunnan, daleč od ustaljenih turističnih poti.

 

Vaše luksuzno potovanje na Kitajsko lahko vključuje številne čudovite zanimivosti, med njimi morda ogled kaskadnih slapov v Soteski skakajočega tigra, fotografiranje apnenčastih gričkov med plovbo po reki Li v Guilinu, vožnjo s hitrim vlakom maglev ali ogled slovite predstave akrobatov v Šanghaju.

izbrana ponudba izletov

Vsa izbrana ponudba izletov