POTOVANJE ARGENTINA

Veličastna, raznolika, strastna - Argentina

 

Bližnja srečanja s kiti in morskimi levi. Izjemna čutnost tanga. Treking čez ledenike ali pokušina vina na soncu v haciendam podobnih vinskih kleteh. Vas katerikoli drug kraj pripravi na čarobnost Argentine?

 

Skoraj iste velikosti kot Indija – in skoraj tako raznolika – Argentina ponuja neprimerljivo bogastvo izkušenj.

 

Če ste ljubitelj nočnega življenja, lahko pripravimo itinerar po meri, ki vas spodbudi, da se zabavate v živahnosti mesta Buenos Aires, kjer si lahko privoščite najboljši goveji zrezek na svetu (priporočamo Cabanas las Lilas) ob spremstvu klasičnih lokalnih vin ter finih restavracij s pogledom na reko Rio de la Plata.

 

Argentina Potovanje Argentina

 

Če ste ljubitelj prostoživečih živali, vaše počitnice po meri lahko vključujejo obisk 80 metrov visokih slapov, umeščenih v okolje prekrasnega narodnega parka. Na zahodnem robu države leži mesto Bariloče – ugnezdeno med čudovitim jezerom Nahuel Huapi in predgorjem Andov. Proti severu so dih jemajoča puščava, skrivnostne soline in prelepa jezera. Podajte se zahodno in kmalu boste priča veličastni krajini Andov. Potujte na jug in odkrili boste mesto El Calafate, vhod v narodni park Los Glaciares National Park in prečudovit ledenik Perito Moreno. Obiščite polotok Valdes med septembrom in aprilom in morda srečate južne gladke kite, morske slone in morske leve, da ne omenjamo številnih vrst pingvinov.

 

Španci so si obetali, da bodo v Argentini našli srebro. Verjetno je, da boste tudi sami naleteli na kak dragulj.

 

POGLEJ PONUDBO

izbrana ponudba izletov

Vsa izbrana ponudba izletov