Kuba | Avstral-Azija

KUBA

Doživite Kubo, deželo, ki vas obogati na vsakem koraku.

 

Zleknite se v Cadillac letnik 1957 in se pustite zapeljati mimo baročnih dvorcev. Udeležite se lekcije salse na javnem trgu. Klepetajte z lokalnimi prebivalci v živahnih kavarnah na prostem. Kar koli od tega boste počeli, boste odprli okno v življenje Kubancev.

 

Povprašajte naše svetovalce za pripravo programa potovanja v to očarljivo in nenavadno deželo. Uredijo vam lahko večerjo v zasebni restavraciji La Guarida, kjer strežejo najslastnejše jedi na otoku. Ali pa se morda zgolj sprehodite po tlakovanih uličicah Trinidada.

 

Nikakor ne boste mogli pozabiti karizmatične Havane. To je kraj, kjer se lahko sprehajate po ulicah, ki se vijejo mimo razpadajočih baročnih dvorcev, ali pa postojite na trgu Plaza de la Revolucion, kjer je Fidel Castro navdihnil kubanski narod. Morda vas pot zanese v tovarno cigar, kjer žene zgolj z enim potegom roke zvijejo cigaro, ali pa v enega od barov, ki utripajo v ritmih sona in mamba.

 

Na Kubi lahko obiščete čudovite, s soncem obsijane plaže, slikovito podeželje doline Viñales, ali pa veličastno hribovje Sierra Maestra. Pokličite nas in pripravili vam bomo kubansko doživetje po vaši meri.