ZDRUŽENE DRŽAVE AMERIKE

Privlačna mesta in narodni parki ZDA

 

Počitnice po Ameriki? Najsi boste začudeno strmeli v Grand Canyon ali pa se s postaje Grand Central ozrli v smeri zgradbe Chrysler Building, boste iz teh perspektiv enostavno videli zakaj se je rodila legenda »večje in boljše v ZDA«.

 

Obiskali boste kraje, ki predstavljajo sinonim za potovanja v naravo. Dolina Monument Valley, Nacionalni park Yellowstone, Baja California, Big Sur, skalnato gorovje »the Rockies«, Dolina smrti - Death Valley, Colorado jeseni, puščava Mojave Desert, Everglades, mesto Texas. Opis je čisto odveč. Samo omenite nam jih in zagotovili vam bomo počitnice po meri v ZDA.

 

Seveda imajo ZDA tudi zelo privlačna mesta. Prefinjena, slikovita po videzu. Nenehno vznemirljiv New York. »Cirkus« v mestu Las Vegas. Tramvaji mesta San Francisco. Prekrasna glasba mesta New Orleans. Umetnost in industrija v mestu Chicago. Obsežna zgodovina mest Boston, Lincoln in Washington DC.

 

V vaš itinerar lahko vključimo nekaj vožnje z avtomobilom - kaj si ogledati ter obiskati in kdaj - saj imajo tudi ameriške ceste pridih romantike. Cesta State 101 po zahodni obali do mesta Los Angeles, ali pa morda cesta Route 66?

 

Zaupajte nam vaše želje in pripravili vam bomo nepozabno potovanje!

izbrana ponudba nastanitve

Vsa izbrana ponudba nastanitve

izbrana ponudba izletov

Vsa izbrana ponudba izletov