PONANT

Ponant, križarjenja s francoskim šarmom

 

Obiščite izjemne destinacije

Ponant pluje po morjih sveta že trideset let - vse od antarktičnega ledu do tihomorskih lagun, od sredozemskih zalivov do azijskih obal. Izkušeni oblikovalci poti pozorno oblikujejo itinerarje, ki vam do svetovnih zakladov omogočajo dostop po morju. Vsako leto Ponant ponudi preko 200 križarjenj in obik skoraj 400 pristanišč.

Počutite se kot na zasebni jahti

Ladje Ponant so namensko zasnovane tako, da na krovu lahko pozdravijo omejeno število potnikov. Novi ladji Le Lapérouse in Le Champlain imata vsaka po 92 kabin, sestrske ladje Le Boréal, L'Austral, Le Soléal in Le Lyrial imajo od 122 do 132 kabin, jahta Le Ponant pa ima le 32 kabin.

Ta filozofija, ki je daleč od trenutnih industrijskih trendov ladij velikank, daje ladjam družbe Ponant človeku prijazno dimenzijo in edinstveno ozračje. Zaradi svoje majhnosti ladje lahko zaplujejo tudi v manjša pristanišča, kar potniku daje občutek ekskluzivnosti.

Francoska tradicija

Ponant je trenutno edina družba ladij križark pod francosko zastavo, kar pomeni, da mora biti ladjar ves čas v skladu z najvišjimi svetovnimi varnostnimi standardi. Vsi oficirji so Francozi, celotno osebje pa komunicira v francoskem in angleškem jeziku.

Na krovu ladij Ponant boste takoj začutili francoski dizajn, to pa se odraža tudi v postrežbi in gastronomiji. Vsi njihovi izbrani partnerji stremijo k najvišjim francoskim standardom odličnosti.