INDIJSKI OCEAN

Indijski ocean, svet barv in eksotičnih podob

 

Potopite se v svet, poln barv in eksotičnih podob. Svet, ki ga sestavlja na stotine otokov in otočkov, ki so si med seboj različni, vse pa združuje rajska lepota ter prijetna klima skozi vse leto.

 

Mauritius, ki navdušuje s svojo pokrajinsko razvejanostjo otoka, katerega večino obdaja bela peščena plaža. Kulturna raznolikost in francoski vpliv, ki se meša z indijskim vzdušjem ter prepleta z vonjavami tradicionalne kuhinje. Sejšeli, kjer vaš oddih lahko namenite odkrivanju večjih otokov ali se umaknete na svoj zasebni otok in tam uživate v vsem možnem razkošju. Maldivi, kjer vseh otokov sploh ni mogoče prešteti, vse pa družijo bele plaže in neverjetno bogat podvodni svet. Šrilanka kot »solza« v modrini Indijskega oceana, kjer so tisočletja raznolikega kulturnega razvoja utrla pot eni najbolj raznovrstnih, a hkrati urejenih in prijaznih destinacij tega dela sveta. 

 

Indijskega oceana se upravičeno drži sloves rajske počitniške destinacije. Koktajl pod kokosovo palmo, ležalnik, dobra knjiga, mirno šumenje valov, turkizno morje do koder seže oko in biserno bel pesek, ki boža podplate. Tu se temperature skozi večino leta gibajo med 25-30 °C. Urejena nastanitev poskrbi tako za mladoporočence, aktivnosti željne družine, pare, ki želijo svoj oddih združiti z okušanjem ponudbe svetovne kulinarike, ter vse, ki želijo svoj oddih združiti s sproščeno zabavo.

 

V času, ki se vrti vse hitreje, je pomembno, da svoj oddih načrtujete vnaprej ter da počitnice izpolnijo vaša pričakovanja. Zato vas vabimo, da se s prsti in očmi sprehodite skozi strani našega kataloga. Verjamemo, da boste odkrili svoj sanjski otok ter dobili idejo za rajske počitnice. In želja bo začela dobivati podobo …

izbrana ponudba nastanitve

Vsa izbrana ponudba nastanitve