LATINSKA AMERIKA

Razigrani svet Latinske Amerike

 

Dobrodošli v enega najbolj razigranih delov sveta, kjer v živo odmevajo ritmi kolumbijske salse, brazilske sambe, argentinskega tanga in narodne glasbe Andov. K temu dodajte mogočne ledenike Patagonije, ostanke inkovskih palač, bele peščene plaže, vrhove Andov ter deževni gozd Amazonke.

 

Vendar s tem raznolikosti doživetij Latinske Amerike še ni konec. Mesta številnih držav prekrivajo kamnite ulice, ki pričajo o ostankih kolonialne dobe in skupaj s parki in cerkvami slikajo podobo preteklih stoletij. Terasasta polja nad mesti visoko v Andih pričajo o genialnosti inkovskih plemen. Sprehod skozi vaško tržnico ponudi vpogled v živahni vsakdanjik domačinov, ki kljub skromnemu življenju usta raztezajo v širok nasmeh. 

 

Priporočamo vam, da Latinsko Ameriko odkrivate postopoma. Namenite obisku Peruja vsaj 2-3 tedne, da boste lahko spoznali njegovo neverjetno kulinarično raznolikost in pestrost pokrajine. Preživite v Argentini vsaj dva tedna, da poleg urbanega Buenos Airesa doživite tudi mogočnost ledenikov in odmaknjenost Ognjene zemlje. Dovolite Braziliji nekaj tednov, da spoznate živahni Rio De Janeiro, skrivnostni Salvador De Bahia, dih jemajočo lepoto slapov Iguacu. In potem je tu še Ekvador z Galapagosom, Mehika s svojo neverjetno kolonialno zapuščino, Panama in butična Kostarika, ki jo je najlepše odkrivati z najetim avtom.

 

Latinska Amerika ima v našem srcu prav posebno mesto. Ob vsakem obisku nas navduši še močneje in z vsakim pripravljenim programom košček te strasti poklonimo tudi našim gostom.

izbrana ponudba nastanitve

Vsa izbrana ponudba nastanitve

izbrana ponudba izletov

Vsa izbrana ponudba izletov