LATINSKA AMERIKA

 

Dobrodošli v enega najbolj razigranih delov sveta, kjer v živo odmevajo ritmi kolumbijske salse, brazilske sambe, argentinskega tanga in narodne glasbe Andov. K temu dodajte mogočne ledenike Patagonije, ostanke inkovskih palač, bele peščene plaže, vrhove Andov ter deževni gozd Amazonke.

Vendar s tem raznolikosti doživetij Latinske Amerike še ni konec. Mesta številnih držav prekrivajo kamnite ulice ki pričajo o ostankih kolonialne dobe in skupaj s parki in cerkvami slikajo podobo preteklih stoletij. Terasasta polja nad mesti visoko v Andih pričajo o genialnosti inkovskih plemen. Sprehod skozi vaško tržnico ponudi vpogled v živahni vsakdanjih domačinov, ki kljub skromnemu življenju usta raztezajo v širok nasmeh. 

Priporočamo vam, da Latinsko Ameriko odkrivate potopoma. Namenite obisku Peruja vsaj 2-3 tedne, da boste lahko spoznali njegovo neverjetno kulinarično raznolikost in pestrost pokrajine. Preživite v Argentini vsaj 2 tedna, da poleg urbanega Buenos Airesa doživite tudi mogočnost ledenikov in odmaknjenost Ognjene zemlje. Dovolite Braziliji nekaj tednov, da spoznate živahni Rio De Janeiro, skrivnostni Salvador De Bahia, dih-jemojočo lepoto slapov Iguacu…In potem je tu še Ekvador z Galapagosom, mehika s svojo neverjetno kolonialno zapuščino, pa butični Panama in Kostarika ki jo je najlepše odkrivati z najetim avtom…

Latinska Amerika ima v našem srcu prav posebno mesto. Ob vsakem obisku nas navduši še močneje in z vsakim pripravljenim programom košček te strasti poklonimo tudi našim gostom.

izbrana ponudba izletov

Vsa izbrana ponudba izletov