Kategorija hotela
5 deluxe 5 4 3
Kategorija lodža
3 4 5
Kategorija vile
3 4 5
Velikost skupine
Velika skupina Majhna skupina
Število oseb
2 3 4 5 6
Prha/WC
Da Ne
Santacruz | Portugalska
Okolju prijazen Areias Do Seixo je hotel s 5 zvezdicami, pet minut hoda od plaže. Ponuja čudovite sobe, spa center s savno in parno kopeljo ter masaže...
Od Aucklanda do Christchurcha
individualno vsak dan
na povpraševanje
Nova Zelandija med ljubitelji narave velja za eno zadnjih področij na svetu, ki ga še ni dosegel masovni turizem. Neskončne plaže, fjordi, praprot,..
New York, ZDA
Idealno potovanje v svetovno metropolo, kjer se pridružite drugim potnikom na prevozih in angleško govorečim vodenim ogledom New Yorka. Nastanjeni boste..
Dubaj, ZAE
vsako popoldne
že od 160 € na osebo
Izkusite Dubaj na način kot so ga izkusili v petdesetih letih prejšnjega stoletja. Vaš voznik vas bo na čudovit safari odpeljal s klasičnim odprtim..
Dubaj, ZAE
vsak ponedeljek, sredo in soboto
že od 180 € na osebo
Izlet "WOW" Dubaj je izlet skozi brezkompromisni dubajski prestiž. Obiskali boste veleblagovnico luksuznih izdelkov Saga World, se vkrcali na..
Od Christchurcha do Aucklanda
vsak dan
na povpraševanje
Nova Zelandija med ljubitelji narave velja za eno zadnjih področij na svetu, ki ga še ni dosegel masovni turizem. Neskončne plaže, fjordi, praprot,..
Ayers Rock, Severni Teritorij
Ta izlet je idealen za popotnike, ki nimajo veliko časa, vendar si vseeno želijo ogledati mogočen monolit Uluru in skalnate kupole Kata Tjuta. Potovanje..
Sydney, Novi Južni Wales
Butični hotel ponuja 90 sob in apartmajev, ki združujejo čar starega Sydneyja, sodobnega oblikovanja in udobja. Leži v delu Pyrmont, znanem po trendnih..
Perth, Zahodna Avstralija
Skozi dolino Swan se zapeljete do parka Caversham Wildlife Park, kjer lahko nahranite kenguruje in pobožate koale. Po kratkem postanku v ribiškem kraju..
Wanaka (Otago), Južni otok
Da bi doživeli Novo Zelandijo v vsej svoji robati lepoti, se udeležite izleta s 4WD vozili in se podajte na raziskovanje zgodovinske novozelandske farme..
+
Ibiza, Španija
2.-9.5.2020
že od 106 € na osebo na noč z zajtrkom
Resort 7 Pines leži na zahodu otoka Ibiza, ob robu borovega gozda. 7 Pines predstavlja vrhunec ležernega luksuza in ibiškega šarma. Obsega kar..
Cooks Beach (Coromandel), Severni otok
Cooks Beach leži na slikovitem polotoku Coromandel na Severnem otoku blizu obale. Le štiri suite zagotavljajo veliko mero zasebnosti, predvsem pa..