INDONEZIJA

Dežela orangutanov, svetišč in vulkanov - Indonezija

 

Indonezijski otoki Java, Bali ter Sulawesi so polni podob neverjetnih plaž, zibajočih se orangutanov, popolnih svetišč in delujočih vulkanov. Tu se pravzaprav srečate z raznolikim svetom Indonezije.

 

Indonezija je edina azijska država, katere suho obdobje sovpada z našim poletjem, zaradi česar je odlična destinacija za preživljanje medenih tednov. Obsega več kot 17.000 otočkov, razprostirajočih se po Tihem in Indijskem oceanu.

 

Predstavljajte si, da se sončite na plaži na otoku Lombok poleg tradicionalnega ribiškega kanuja, stojite v bujnem deževnem gozdu pod budnim čutečim očesom velikega odraslega orangutana, iščete prave žive zmaje (največje kuščarje na svetu) v nacionalnem parku Komodo ali pa morda čakate na izbruh belega dima visoko v modro nebo z gore Bromo. Indonezija je polna skritih zakladov. V kraju Borobodur na otoku Java si oglejte veličastno in detajlov polno budistično svetišče, eno najlepših kar ste jih kdajkoli videli, pod valovi popolne bele obale otoka Sulawesi pa se lahko potapljate med lesketajočimi se ribami in pisanimi koralami.

izbrana ponudba nastanitve

Vsa izbrana ponudba nastanitve

izbrana ponudba izletov

Vsa izbrana ponudba izletov