7 Pines Kempinski Ibiza

Ibiza, Španija

7 Pines - obalni resort s suitami

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Resort 7 Pines leži na zahodu otoka Ibiza, ob robu borovega gozda. 7 Pines predstavlja vrhunec ležernega luksuza in ibiškega šarma. Obsega kar 56.000 m² površin. Od letališča je oddaljen približno pol ure vožnje. Gostom so na voljo belo obarvane suite, zgrajene v značilnem ibiškem stilu. Resort nudi vrhunsko kulinariko, center dobrega počutja z bogato ponudbo in diskretne personalizirane storitve brez primere. Gostom so za najem na voljo tudi hišne jahte Pershing.

 

Hotel je član verige »The Leading Hotels of the World«.

 

Resort je bil odprt junija 2018.

 

Lega

Resort 7 Pines leži med dvema plažama, tj. čudovito plažo Cala Conta, do katere je 20 minut peš, in manj obiskano plažo Cala Codolar, do katere je 5 minut peš. Resort leži na robu pečine med omenjenima plažama, kar omogoča opazovanje najlepših sončnih zahodov.

Nastanitev

V resortu 7 Pines je 186 suit, ki se razprostirajo v stilu vasi. Za vse je značilna postavitev »open plan«, zelo veliko naravne svetlobe ter sodobna in udobna oprema v nevtralnih barvnih tonih, ki s turkiznimi poudarki ustvarjajo čudovit stil, predvsem pa umirjajo goste. Resort se deli na tri dele, ki so Laguna, Ibicenco Village in Cliff. Laguna je v središču resorta, okrog je Ibicenco Vilage, Cliff pa nudi najlepši pogled na sončni zahod. Vse suite imajo hišni bar z izbranimi vini, žganimi pijačami, ledom, priborom za pripravo koktajlov s knjižico receptov, avtomatom za pripravo kave Illy ter prigrizki.

Kulinarika

Za resort so značilne lahke, a prefinjene jedi iz izbranih sestavin, pripravljene z inovativnimi kuharskimi tehnikami. Jedi ustrezajo ležernemu življenjskemu stilu v resortu in s soncem obsijanemu otoku Ibiza. Restavracija The View s čudovitim razgledom nudi zajtrke in večerje tako hotelskim kot zunanjim gostom. Zaradi svojega razgleda so zajtrki zelo sproščujoči. Zvečer se posvečajo predvsem moderni azijski kuhinji kot so na primer suši, ribe, meso in zelenjava, pripravljeni na žaru »robata«. Na voljo so tudi degustacijski meniji za tiste, ki bi radi pokusili različne jedi. Seveda pa ne manjka tudi dobro založena vinska klet.

Ležerna restavracija Cone Club je primerna za osvežilne pijače, kosila in večerje v sproščujočem okolju s čudovitim razgledom. Na voljo so smutiji, koktajli, vino in pivo. Leži na robu pečine, kjer vas bo ob opazovanju sončnega zahoda hladil rahel vetrc.

Zahtevnejši si boste privoščili koktajl, žgane pijače, ali morda celo cigaro v baru Pershing Yacht Terrace. To je prefinjeni bar, primeren za aperitive pred večerjo.

V osrčju resorta sta še Infinity Pool Bar ob bazenu, kjer strežejo osvežilne pijače, Laguna Pool Bar pa vas razveseljuje s tajskimi dobrotami.

V sobo si lahko naročite Home Delivery, inovativni koncept obedovanja. Jedi naročite preko aplikacije za mobilne telefone, dostavijo pa vam jih s kolesom.

Center dobrega počutja

Wellness Pure Seven obsega kar 1500 m² prostora. Na voljo je cela vrsta različnih posegov za sprostitev, poživitev, vse skladno z najnovejšimi kozmetičnimi tehnikami. Pure Seven vključuje tudi parno kopel, savno, vodne postelje itd.

Aktivnosti

Redno so v ponudbi meditacija, dihalne vaje in joga. Na voljo so osebni trenerji, tekaške poti, kolesarjenje »cross-country«, plavanje, SUP-anje.

 

>>podrobnosti o hotelu

 

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
+
Termin:
2.-9.5.2020
Cena:
že od 106 € na osebo na noč z zajtrkom

Veljavnost najugodnejše cene:

-  rezervacija najkasneje do 25.3.2020 

-  za bivanje 2. 5. - 9. 5. 2020  

- v dvoposteljni sobi "Laguna Suite One Bedroom«  

- najmanj 7 noči 

 

Pri ceni je upoštevan popust 30% za zgodnje prijave do 25.3.2020 in bivanje najmanj 7 noči v nizki sezoni

Za druge termine prav tako veljajo popusti, za podrobnosti nas pokličite.

Ostalo:

Letalski prevoz je za doplačilo iz Benetk direktni let že od 100 EUR na osebo (Ryanair, rezervacija sedeža in 20 kg oddane prtljage vključeno v ceni)