PARK HYATT MALDIVES HADAHAA

ATOL GAAFU ALIFU (J), MALDIVI

Vile z lastnim strežajem, razkošje na robu maldivijskega otočja

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Uživajte v razkošnem bivanju na ekskluzivnem otoku Park Hyatt na Maldivih, z razkošnimi vilami le nekaj korakov od belega peska. Letovišče ponuja zunanji bazen, prvovrsten spa in fitnes center. Zavezani so k zagotavljanju udobja in ustvarijo nepozabno izkušnjo. V letovišču ponujajo vrhunske storitve, vsaka vila pa ima svojega lastnega strežaja in 24-urno sobno postrežbo ter dostop do interneta. Vrhunsko letovišče z enim od najčistejših koralnih grebenov.

Nastanitev

Ponujajo 50 vil, od katerih jih je 14 direktno nad Indijskim oceanom, 20 pa se jih lahko pohvali z zasebnim bazenom. Vse luksuzno opremljene vile so prostorne in merijo najmanj 110 m². Vrtne vile se lahko pohvalijo z zasebnim vrtom z zunanjo kopalnico s kadjo in dežno prho ter dostopom do zasebne plaže.

Kulinarika

Letovišče ponuja dve elegantni restavraciji – mednarodno restavracijo The Dining Room in The Island Grill, kjer vam bodo postregli s tradicionalno lokalno hrano z žara in kjer lahko opazujete predstavitev kuhanja.

Aktivnosti

Gostom so na voljo razne rekreacijske storitve in aktivnosti od potapljaškega centra, vodenih izletov za ljubitelje snorkljanja, ribolova, piknika na nenaseljenem otoku … Na voljo so zasebni izleti po meri, fitnes studio in joga vadbe, knjižnica z številnimi CD-ji, DVD-ji in knjigami v več jezikih ter dva sladkovodna bazena.

Spa

Vidhun spa center poskrbi za ustvarjanje ravnovesja in dobro počutje. Uporabljajo sveže pridelana lokalna zelišča in različne morske dodatke.

 

Prevoz: letalo (60–105 minut) in čoln (30 minut)

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
+
Termin:
11.-18. 1. 2020
Cena:
že od 3590 € na osebo (7x NZ) + letalski prevoz

 

5544 € = 3590 € na osebo

  • soba "park villa",
  • 7 x nočitev z zajtrkom,
  • povratni prevoz na Maldivih z letalom in hitrim čolnom,
  • zelena taksa.

 

Polpenzion: 716 € na osebo

 

Polni penzion: 927 € na osebo

 

Ponudba na dan 8. 11. 2019.

 

Letalski prevoz ni vključen. Povprašajte nas za najugodnejšo ponudbo.