SHANGRI-LA'S LE TOUESSROK RESORT & SPA

TROU D'EAU DOUCE (V), MAURITIUS

Eden najbolj romantičnih hotelov na svetu

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Letovišče ima briljantno lego na beli peščeni plaži zaliva Trou d'Eau Douce s pogledom na turkizno vodo Indijskega oceana. Od mednarodnega letališča Sir Seewoosagar Ramgoolam je oddaljeno manj kot uro vožnje. Zraven ležita dva čudovita otoka - Îlot Mangénie za ekskluziven tropski pobeg in Île aux Cerfs z veličastnim igriščem za golf z 18 luknjami oblikovalca Bernharda Langerja.

 

Nastanitev

Shangri-La's Le Touessrok Resort & Spa, Mauritius, sestoji iz 200 sob in apartmajev različnih tipov ter 3 ekskluzivnih vil. Vse sobe, apartmaji in vile so prenovljeni in opremljeni v sodobnem slogu s Shangri-La dotikom. Skozi velika okna ponujajo pogled na morje, nekatere imajo neposreden dostop do plaže, prav vse pa se ponašajo s prostornimi balkoni in terasami z okusnim pohištvom, ki odraža lepoto narave in lokalne kulture. Gostje dobijo kopalnico z ločeno prho in ovalno kadjo, brezplačen dostop do interneta, brezplačno sadje ob prihodu, aparat za pripravo kave, LCD TV, mini bar in 24-urno sobno postrežbo.

Kulinarika

Gostje lahko razvajajo brbončice v eni izmed petih restavracij in barov. V restavraciji in baru Le Bazar nudijo mednarodne specialitete, v restavraciji Safran boste lahko poskusili odlično indijsko hrano, v restavraciji Kushi vam bodo postregli z japonsko hrano, Republik Beach Club & Grill streže mednarodne specialitete, Sega Bar pa ponuja prigrizke in odlične koktajle.

Aktivnosti

V letovišču je bogata ponudba storitev: od spa centra, golf igrišča z 18 luknjami, potapljanja, ribolova, smučanja na vodi, wakeboardanja, izletov z ladjico s prozornim dnom, najema kajaka, deskanja, SUP-anja, joge, tenisa, kolesarjenja, pa vse do lokostrelstva, biljarda, odbojke, pikada, namiznega tenisa, vodne telovadbe, … Ponujajo konferenčne prostore, knjižnico, varstvo otrok, lepotilni in kozmetični salon, …

Spa center

 

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
+
Cena:

Letalski prevoz je za doplačilo. Pokličite nas za najugodnejšo ponudbo.

 

Bonus:
  • »green fee«
  • povraten prevoz s čolnom do golfišča

 

Ostalo:
golf igrišče
  • Le Touessrok Golf Course
  • Oblikovanje: Bernhard Langer
  • Št. lukenj: 18
  • Par: 72
  • Dolžina: 6.450 m