AL QASR

Jumeirah Beach, Dubaj | Združeni arabski emirati

Uprizoritev starodavne Arabije v vsem svojem sijaju

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Letovišče Madinat Jumeirah ponuja pristen odsev podob starodavne Arabije. Poleg dveh glavnih hotelov Al Qasr in Mina A'Salam nudi še različne vile, preko 40 restavracij in barov, velik amfiteater, veliko arabsko tržnico (souk), vse skupaj pa povezujejo 3 km dolge vodne poti in čudoviti vrtovi. Prestižen hotel ob plaži Jumeirah je urejen v slogu arabske palače.

Nastanitev

Dih jemajoči hotel je posvečen stoletja starim arabskim arhitekturnim stilom in predstavlja oazo oddiha v tradicionalnem prestižnem slogu. Hotel z mnogimi starinami in dovršenimi arabskimi izdelki umetne obrti jemlje dih. Osnovni in najmanjši tip sobe je Arabian Deluxe s 55 m². Notranjost je opremljena s starinskim pohištvom, ki soustvarja pristno okolje. Vse sobe ponujajo brezplačen WIFI, pogled na vrt ter tradicionalne arabske stolpe in plažo.

Lega

Leži na približno 1 km dolgem zasebnem delu plaže Jumeirah, 20 km od središča mesta. V bližini najdete nakupovalni središči Mall of Emirates in Dubai Marina Mall ter znan predel »The Walk«, kjer se boste lahko sprehodili med številnimi kavarnami, restavracijami in vrhunskimi butičnimi trgovinami.

Ponudba hotela

V letovišču najdete več kot 40 svetovnih restavracij in barov, tradicionalno arabsko tržnico »souk« z več kot 95 posebej izbranimi butiki. V spa centru Talise se lahko razvajate v Wellness in spa storitvah. Na voljo je fitnes center, kjer ponujajo programe za vso družino. Hotelski gostje imajo brezplačen vstop v vodni park Wild Wadi. Gostje lahko brezplačno koristijo dostop do otroškega kluba Sinbad, ki je z več kot 1.000 m² igralne površine in bazenom otrokom naravnost sanjski.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
+
Bonus:za prijave vsaj 90 dni pred prihodom polpenzion brezplačno. Za prijave 90-150 dni pred prihodom 20-35 % popusta (odvisno od termina).