ALMYRA

Paphos, Ciper

Okus morja in bližina golf igrišč

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Hotel Alymra v centru mesta Paphos odlikuje izvrstna lokacija, moderno urejena notranjost, prostorne sobe in prijaznost osebja. S čudovitimi pogledi na slikovito pristanišče in obalo Paphosa v ozadju je hotel hkrati le nekaj korakov stran od starega mestnega jedra. Spada v verigo »Design Hotels« in v tem duhu so urejene tudi sobe, ki s svežimi toni in materiali utelešajo sredozemsko vzdušje. Hotel leži ob glavni obalni promenadi in mestni plaži,  5 minut peš od starega mestnega jedra. Od letališča Paphos je oddaljen 8 km in 130 km od letališča Larnaca.

Nastanitev

Vseh 189 sob in suit je urejenih v modernem sredozemskem stilu, ki ga dopolnjuje dizajnersko pohištvo in oprema. Sobe so opremljene s klimo, kabelsko in satelitsko TV, radiem, brezplačnim wi-fi internetom, CD predvajalnikom, mini-barom in sušilnikom za lase. Med različnimi tipi sob in suit izstopajo suite Aethon, poimenovane po enem izmed konjev, ki so vlekli Heliosovo sončno kočijo. Namenjene so predvsem mladoporočencem, izbrano opremljene z izvrstno lokacijo ob spa centru. Posebnost hotela so suite Kyma (grška beseda za valove) s spalnim delom in dnevno sobo, ki se odpira na zasebno teraso z mizo, ležalniki in čudovitim pogledom na morje. Obsega tudi zunanjo prho, streha pa je urejena v dvignjeno teraso, ki ponuja možnost zasebne večerje.

Kulinarika

V okviru hotela je več restavracij in barov. Notios je zunanja á-la-carte restavracija, ki črpa navdih iz japonskih receptov, ki jih združuje s sredozemskim okoljem. Rezutat je menu s pristnimi in hkrati preprostimi modernimi jedmi. Zen Meze ponuja obroke v stilu »meze« in je posebej priljubljen med skupinami in družinami, ki z menija naročija jedi, ki jih nato postrežejo na sredino mize, gostje pa si jih med seboj delijo. Mosaic je osrednja samopostrežna restavracija hotela z odprto kuhinjo in pisano kombinacijo sredozemske in mednarodne kuhinje, ki ju dopolnjujejo tematski večeri (morska kuhinja, kuhinja Azije in Pacifika, tradicionalni večer ciprske kuhinje, …). Ouzeri je tradicionalna obalna restavracija s poudarkom na grški in ciprski kuhinji, jedeh z žara, v poletnih mesecih pa pogosto vključuje tudi živo glasbo. Helios Lounge Bar je popolna izbira za oddih in koktajl ob sončnem zahodu. V okviru spa kompleksa pa je tudi restvracija Eauzone ob bazenu s čudovitimi pogledi na morje.

Aktivnosti

Hotel odlikuje širok izbor aktivnosti od tenisa in vodnih športov do golfa. V radiju 20 km so 4 golf igrišča, ki ponujajo možnost igranja skozi večino leta. V okviru hotela je več bazenov, del katerih je posebej namenjen mladoporočencem in parom.

Spa

Obdan z zelenjem v parku leži sodobno urejen spa Almyra. Njegova vodilna filozofija se odraža v celostnem pristopu k zdravju, lepoti in kondiciji, s poudarkom na organskih izdelkih JUST PURE linije Osea in zgolj svežih sestavinah in oljih. V okviru spa centra je tudi pokrit bazen in nad njim fitnes studio, ki s svojo dvignjeno lego obiskovalcem ponuja veličasten panoramski pogled na morje.

Odlično za družine

Hotel je zelo primeren za družine, saj skupaj s sosednjim sestrskim hotelom Anabelle združuje inovativni koncept Baby-Go-Lightly ter obsega dva otroška kluba: Smiling Dolphin je namenjen otrokom 4-12 let, bližnji Hercules Teen Club (v hotelu Anabelle) pa najstnikom do 16 let starosti.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Termin:
do 31. 10. 2018
Cena:
že od 210 € na sobo na noč
cena že od 210 € na sobo velja v terminu bivanja od 25.5. do 30.6.2018
cena že od 222 € na sobo velja v terminu bivanja od 1. 7. do 31. 7. 2018 
cena že od 248 € na sobo velja v terminu bivanja od 1. 8. do 1. 9. 2018 
cena že od 222 € na sobo velja v terminu bivanja od 2. 9. do 31.10. 2018 
Posebna ponudba:
  • pri bivanju najmanj 5 noči vam pripada brezplačni polpenzion (večerja dnevno v restavraciji Mosasics.

 

  • 30 % popusta za sobo z enim odraslim in enim otrokom do 12 let

 

Bonus:
  • Otrok do 12 let kot tretja oseba v sobi biva brezplačno
  • mladoporočenci, ki bivajo v hotelu najmanj 3 noči imajo naslednje ugodnosti: pijačo za dobrodošlico ob prihodu, sveže sadje v sobi na dan prihoda, breplačni upgrade v boljšo sobo (če je na voljo na dan prihoda), šopek cvetja v sobi ob prihodu, ohlajeno steklenico penečega vina v sobi ob prihodu. Ob rezervaciji morate predložiti poročni list izdan v roku do 6 mesecev pred odhodom.