ALMYRA

Paphos, Ciper

Almyra - okus morja in bližina golf igrišč

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Hotel Alymra v centru mesta Paphos odlikuje izvrstna lokacija, moderno urejena notranjost, prostorne sobe in prijaznost osebja. S čudovitimi pogledi na slikovito pristanišče in obalo Paphosa v ozadju je hotel hkrati le nekaj korakov stran od starega mestnega jedra. Spada v verigo »Design Hotels« in v tem duhu so urejene tudi sobe, ki s svežimi toni in materiali utelešajo sredozemsko vzdušje. Hotel leži ob glavni obalni promenadi in mestni plaži,  5 minut peš od starega mestnega jedra. Od letališča Paphos je oddaljen 8 km in 130 km od letališča Larnaca.

 

Hotel je član verige "Design Hotels".

Nastanitev

Vseh 189 sob in suit je urejenih v modernem sredozemskem stilu, ki ga dopolnjuje dizajnersko pohištvo in oprema. Sobe so opremljene s klimo, kabelsko in satelitsko TV, radiem, brezplačnim wi-fi internetom, CD predvajalnikom, mini-barom in sušilnikom za lase. Med različnimi tipi sob in suit izstopajo suite Aethon, poimenovane po enem izmed konjev, ki so vlekli Heliosovo sončno kočijo. Namenjene so predvsem mladoporočencem, izbrano opremljene z izvrstno lokacijo ob spa centru. Posebnost hotela so suite Kyma (grška beseda za valove) s spalnim delom in dnevno sobo, ki se odpira na zasebno teraso z mizo, ležalniki in čudovitim pogledom na morje. Obsega tudi zunanjo prho, streha pa je urejena v dvignjeno teraso, ki ponuja možnost zasebne večerje.

Kulinarika

V okviru hotela je več restavracij in barov. Notios je zunanja á-la-carte restavracija, ki črpa navdih iz japonskih receptov, ki jih združuje s sredozemskim okoljem. Rezutat je menu s pristnimi in hkrati preprostimi modernimi jedmi. Zen Meze ponuja obroke v stilu »meze« in je posebej priljubljen med skupinami in družinami, ki z menija naročija jedi, ki jih nato postrežejo na sredino mize, gostje pa si jih med seboj delijo. Mosaic je osrednja samopostrežna restavracija hotela z odprto kuhinjo in pisano kombinacijo sredozemske in mednarodne kuhinje, ki ju dopolnjujejo tematski večeri (morska kuhinja, kuhinja Azije in Pacifika, tradicionalni večer ciprske kuhinje, …). Ouzeri je tradicionalna obalna restavracija s poudarkom na grški in ciprski kuhinji, jedeh z žara, v poletnih mesecih pa pogosto vključuje tudi živo glasbo. Helios Lounge Bar je popolna izbira za oddih in koktajl ob sončnem zahodu. V okviru spa kompleksa pa je tudi restvracija Eauzone ob bazenu s čudovitimi pogledi na morje.

Aktivnosti

Hotel odlikuje širok izbor aktivnosti od tenisa in vodnih športov do golfa. V radiju 20 km so 4 golf igrišča, ki ponujajo možnost igranja skozi večino leta. V okviru hotela je več bazenov, del katerih je posebej namenjen mladoporočencem in parom.

Spa

Obdan z zelenjem v parku leži sodobno urejen spa Almyra. Njegova vodilna filozofija se odraža v celostnem pristopu k zdravju, lepoti in kondiciji, s poudarkom na organskih izdelkih JUST PURE linije Osea in zgolj svežih sestavinah in oljih. V okviru spa centra je tudi pokrit bazen in nad njim fitnes studio, ki s svojo dvignjeno lego obiskovalcem ponuja veličasten panoramski pogled na morje.

Odlično za družine

Hotel je zelo primeren za družine, saj skupaj s sosednjim sestrskim hotelom Anabelle združuje inovativni koncept Baby-Go-Lightly ter obsega dva otroška kluba: Smiling Dolphin je namenjen otrokom 4-12 let, bližnji Hercules Teen Club (v hotelu Anabelle) pa najstnikom do 16 let starosti.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Termin:
1.-30. 4. 2020
Cena:
že od 86 € na osebo na noč

 

Polpenzion v sobi "inland view" od 1.-30. 4. 2020 že od 86 € na osebo na nočitev. Upoštevan popust 15 % za zgodnje prijave do 29. 2. 2020 in brezplačni polpenzion za prijave do 30. 4. 2020. Bivanje najmanj 5 noči.

 

Polpenzion v sobi "superior sea view" od 1.-30. 4. 2020 že od 116 € na osebo na nočitev. Upoštevan popust 15 % za zgodnje prijave do 29. 2. 2020 in brezplačni polpenzion za prijave do 30. 4. 2020. Bivanje najmanj 5 noči.

 

Popust za zgodnje prijave 1

Popust 15 % za prijave do 29. 2. 2020 in bivanje od 1. 4.-31. 10. 2020. Bivanje najmanj 5 noči.

 

Popust za zgodnje prijave 2

Popust 5 % za prijave od 1.-31. 3. 2020 in bivanje od 1. 5.-31. 10. 2020. Bivanje najmanj 5 noči.

 

Brezplačni polpenzion

Brezplačne večerje za prijave do 30. 4. 2020 in bivanje od 1. 4.-31. 10. 2020. Bivanje najmanj 5 noči. Velja za večerje v osrednji restavraciji Mosaic Buffet Restaurant. Ne velja za večerje v drugih restavracijah, kjer so večerje plačljive.

 

Mladoporočenci

Pijača dobrodošlice, nastanitev v sobi višjega tipa (odvisno od razpoložljivosti), svež šopek rož v sobi ob prihodu, ohlajena penina v sobi ob prihodu. Ponudba velja 12 mesecev od dneva poroke, obvezno je treba predložiti dokazilo. Velja za bivanje od 1. 4.-31. 10. 2020. Bivanje najmanj 3 noči.