ALPINA DOLOMITES

Alpe di Siusi (Seiser Alm) | Italija

Vrhunska Wellness oaza v osrčju Dolomitov

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Alpina Dolomites Gardena Health Lodge & Spa leži na področju Alpe di Siusi, ki ponuja okoli 60 km smučarskih prog za vse vrste smučarjev, ultramoderne naprave ter »snow park« za ljubitelje akrobatskih vragolij. Povezuje se s smučiščem Val Gardena kot tudi s smučarskim področjem Dolomiti Superski, ki s svojimi 460 žičniškimi napravami in 1.220 km prog predstavlja raj za vse navdušence zimskih športov. Ponuja elegantne in prefinjene koče in sobe, ki ležijo v objemu neokrnjene narave. Gostje bodo uživali v Wellness storitvah, bogati ponudbi športnih aktivnosti, odličnih kulinaričnih stvaritvah in izboru vrhunskih vin.

Nastanitev

Prefinjena eleganca koč in sob ter slikovita okolica ustvarjajo edinstveno vzdušje. Prostorno in udobno, z naravnimi materiali opremljeno okolje, pa poskrbi za sprostitev in občutek domačnosti. Z balkonov in teras se razprostira prekrasen pogled na Dolomite.

Kulinarika

Prednost dajejo lokalnim in regionalnim ekološkim izdelkom, iz katerih ustvarjajo vrhunske sredozemske, regionalne in mednarodne dobrote. Skrbijo za zdravo prehrano, saj verjamejo, da zdravje povečuje veselje do življenja. Ponujajo tudi velik izbor vrhunskih vin, ki poskrbi za piko na i izjemnega kulinaričnega doživetja.

Aktivnosti

Smučišča Alpe di Siusi – Val Gardena, področje Dolomiti Superski in Sella Ronda ponujajo raj za smučarske navdušence. Na voljo je tudi 60 km urejenih prog za tek na smučeh, ki se vijejo skozi prelepo zasneženo pokrajino, pohodniške poti, sankaške proge in drsališče. Smučarske vozovnice lahko kupite na recepciji hotela, na voljo je tudi šola smučanja ter izposoja in hranjenje smučarske opreme.

Spa

Hotel je bil nagrajen kot najboljši spa hotel v Italiji. Center Alpina Spa ponuja holistične tretmaje, različne Wellness storitve, kakovostne kozmetične izdelke in sproščujoče lepotne tretmaje, fitnes center, parne sobe, panoramski notranji in zunanji bazen s pogledom na Alpe di Siusi in Dolomite.

 

Kraj: Alpe di Siusi

Razdalja: 345 km iz Ljubljane

Nadmorska višina: 1.000-2.000 m n. m.

Lega: 50 m od žičnice

Smučišče/regija: Alpe di Siusi (Val Gardena), Sella Ronda, Dolomiti Superski

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ