Amangalla

Galle (J), Šrilanka

Amangalla - kolonialna zgradba s stoletja starimi zgodbami

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Hotel je v zgodovinski zgradbi pod zaščito UNESCA iz 17. stoletja, ko je bila Šrilanka nizozemska kolonija. Blizu so plantaže čaja, templji, tu lahko opazujete tudi kite v času sezone (od novembra do marca). Hotel Amangalla je poznan po očiščevalni ajurvedski terapiji, ki jo pripravijo posebej za vas.

Nastanitev

Elegantne sobe, v katere je ujeto bistvo kolonialnega stila in dodani drobni detajli, imajo visoke strope, ogromna okna in lesena tla iz burmanskega tika. Okrašene so z antičnimi umetniškimi primerki, gledajo pa na mirne stezice in zelene trate več kot 200 let starih vrtov in obzidje trdnjave.

Kulinarika

Restavracija je opremljena v kolonialnem stilu, z belimi prti in srebrnim priborom, kjer vam postrežejo z jedmi iz lokalno pridelane hrane. Jedilnik se dnevno spreminja, glede na sezonske dobrine. Šef kuhinje prireja tudi kuharske tečaje, na katerih se naučite kuhanja šrilanških jedi.

Center dobrega počutja

The Baths – voda kot osnovna dobrina je center dobrega počutja, ker obnovi naše telo in misli. Imajo pet sob za tretmaje, kjer vam ajurvedski doktor pripravi tretma posebej za vas. Dve sobi vključujeta vroče in hladne bazene, imajo tudi savne in parne kopeli. Vsako jutro lahko tudi vadite jogo.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ