anassa

Latchi, Ciper

Palača v oazi ob morju - Anassa

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Anassa v antični grščini pomeni »kraljica« in ime je zelo primerno za kompleks, ki s snežno-belimi zidovi, glinenimi ploščami, lesenimi vrati in naoknicami pooseblja ležerni šarm starodavnih bizantinskih vasic. Nizke stavbe s čudovito urejenimi vrtovi in parki ter bazeni skupaj obsegajo 85.000 m² in se stikajo z Afroditino plažo, ki gostom tako ponuja najboljše doživetje luksuznega obalnega kompleksa na otoku. Hkrati notranjost hotela z rimskimi mozaiki, grškimi motivi in beneškimi freskami odseva bogato kulturno dediščino Cipra. Vse sobe in suite v okviru kompleksa odlikuje prostornost, kombinacija klasične arhitekture in moderno urejene notranjosti, veličastni pogledi na morje ter izjemen poudarek na intimi in zasebnosti obiskovalcev.

 

Hotel je član verige "The Leading Hotels of the World".

Nastanitev

Kompleks obsega 175 sob, studiev in suit, ki jih odlikuje prestižno urejena notranjost, balkoni s panoramskim pogledom na morje, nekatere sobe imajo tudi lasten bazen in jacuzzi na terasi s pogledom na morje. V celotnem kompleksu je na voljo gratis wi-fi internet.

Kulinarika

V okviru hotela so 4 restavracije: ena od njih sampostrežna, ostale pa "á-la-carte" s poudarkom na morski hrani ter ciperskih in ostalih sredozemskih specialitetah.

Aktivnosti

Ko si zaželite senco borovega gozda zamenjati za obalno cesto z vetrom v laseh, lahko najamete avto, čoln ali kolo, zaplavate v kristalnem morju ob Afroditini plaži, ali pa odigrate igro tenisa ali skvoša na njihovih igriščih.

Spa

Thalassa Spa izstopa po svojem celostnem pristopu k vzpostavitvi dobrega počutja in je s svojo rimsko podobo wellnessa doživetje zase. Vključuje obsežen pokrit bazen z dizajnerskimi ležalniki, programi akupunkture in joge, shiatsu in aromaterapije, ki jih dopolnjuje poseben program menijev v času tretmajev. Posebna odlika spa kompleksa so programi thalassoterapije, ki črpa iz prepričanja zdravilne kakovosti morja, alg, morske trave in morskega blata. Programi so izdelani glede na potrebe strank in obsegajo 3–7 dnevne pakete s štirimi terapijami na dan za dosego optimalnih zdravilnih rezultatov.

Odlično za družine

Posebna odlika skupine hotelov Thanos, katere del je tudi Anassa, je sistem Baby Go Lightly, ki družinam z majhnimi otroci omogoča, da naročijo vse, kar potrebujejo za svoje malčke, že vnaprej v hotel. Od otroških sedežev na prevozih, do pleničk, stekleničk, nahrbtnikov, stajic, hojic in ostale opreme. Poleg tega so v okviru hotela tudi jasli za otroke od 4 mesecev do 3 let, katerih zaposleni so del Worldwide Kids Company, specializirane verige hotelskih jasli in vrtcev z več kot 20 let izkušenj. Za otroke so urejeni tudi posebni bazeni in zunanje igrišče, ki so čez poletje zaščiteni s platneno streho, da otroke zaščitijo pred soncem.

S klubom Smiling Dolphin je dobro poskrbljeno za otroke 4-12 let, leta 2010 pa so predstavili tudi mladinski klub Hercules za otroke 13-16 let. Aktivnosti kluba obsegajo jadranje, tenis, potapljanje, filmske večer, kajake, banana-čolne, bowling, skvoš, smučanje na vodi, tečaje kuhanja, …

Obenem pa velja posebna pozornost družinam z otroci tudi pri nastanitvi – pri večini sob in suit družinam z dvema ali tremi otroci do 12 let pripada dodatna soba brezplačno. 

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
+
Termin:
Cena: