AREIAS DO SEIXO

Santacruz | Portugalska
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Okolju prijazen Areias Do Seixo je hotel s 5 zvezdicami, pet minut hoda od plaže. Ponuja čudovite sobe, spa center s savno in parno kopeljo ter masaže. Sobe ponujajo poglede na ocean in so opremljene s kaminom in teraso. Leži 25 minut vožnje od mesta Obidos in 35 minut vožnje od lizbonskega letališča.

 

NASTANITEV

Izbirate lahko med različnimi sobami in vilami. Sobe ponujajo poglede na sipine in ocean in so opremljene s kopalnico s kadjo, leseno teraso in kaminom. Vile izražajo čarobnost barv, rustičnost in urbanost in se ponašajo z zunanjim bazenom, žarom, prostorno dnevno sobo s kaminom in popolnoma opremljeno kuhinjo.

 

KULINARIKA

V restavraciji vam pripravijo gurmanske jedi, za katere uporabljajo le sveže in naravne sestavine. Navdušili vas bodo s preprostimi in barvitimi kombinacijami lokalno gojenega in ekološko pridelanega sadja in zelenjave. Gostom je na voljo obedovanje pod borovci ali večerja na jezeru …

 

AKTIVNOSTI

Čaroben kraj, ki leži manj kot uro vožnje od Lizbone, Areias Do Seixo, je svetišče, obdano z borovim gozdom, sipinami in modrim morjem. V letovišču nudijo številne aktivnosti za svoje goste od vadb joge, chi kung in pilatesa, do obiska zelenjavnega vrta in spoznavanja ekološkega kmetijstva, neokrnjenih plaž, ribolova, sprehodov čez sipine in spa centra ...

 

SPA

V spa centru odkrijte svet edinstvenih občutkov. Spa center se ponaša s suho savno, turško kopeljo, ponuja različne sobe zdravljenja, sobe za sprostitev, zunanji bazen, nudijo pa tudi različna zdravljenja in masaže. Vsi izdelki so naravni in zagotavljajo popolno sprostitev.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ