Atmosphere Kanifushi

Atol Lhaviyani, Maldivi

»All-Inclusive« na najvišji možni ravni

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Prekrasne vile so idilično nanizane vzdolž dvokilometrske turkizne lagune. Z velikimi bivalnimi površinami in maldivijskim dekorjem ponujajo brezskrbno izkušnjo v letovišču s petimi zvezdicami, ki s svojim Platinum Plus programom popelje koncept »all-inclusive« na najvišjo raven.

 

Platinum Plus ponuja prefinjeno zbirko vrhunskih vin in žganih pijač v kombinaciji z bifejem, vrhunsko hrano in tematskimi možnostmi jedilnic ter vrsto dejavnosti od izletov, ribolova, snorklanja do nemotoriziranih vodnih športov - vse vključeno v ceno.

 

Po kratki 30 minutni vožnji z vodnim letalom z mednarodnega letališča Malé boste prispeli na tropski otok, dolg 2 km in širok 90 m, bujno porasel s tropskimi palmami. Obdaja ga velik naravni koralni greben, ki nudi obilico zanimivosti za raziskovanje podvodnega sveta.

Nastanitev

Ponujajo 132 hiš in apartmajev, ločenih s tropskim rastlinjem za popolno zasebnost. Vse vile imajo neposreden dostop do nedotaknjene bele plaže in čudovite turkizne lagune, obkroženi pa s kokosovimi palmami in bujnim tropskim rastjem. Celoten kompleks je bil zasnovan in zgrajen z zlitjem tradicionalne in moderne arhitekture in ponuja sodobno opremo z maldivijskim pridihom. Nudi zasebnost ter udobje in je odlična izbira za dopust.

Kulinarika in aktivnosti

Na voljo je edinstvena storitev Platinum Plus, ki povzdigne koncept »all-inclusive« na povsem novo raven.

Razkošen bife in prijetna mednarodna kuhinja z izborom vrhunskih znamk žganih pijač, velika zbirka vin, različni eksotični koktajli, nabor aktivnosti, izletov in pustolovščin, bo vaše bivanje naredilo polno zabave in ustvarilo brezskrbno tropsko počitniško izkušnjo. Ponujajo tudi »Kids Club« za otroke od 4-11 let in varstvo za otroke do 4 let.

Spa

Akiri Spa se ponaša s prostornim sprostitvenim salonom in spa kompleksom šestih sob, kjer ponujajo različne masaže in tretmaje.

Koncept "Platinum Plus"

Koncept »Platinum Plus« je edinstven ekskluzivni »all-inclusive« premium koncept, ki hotel z uvodnimi 5 zvezdicami pelje na višjo raven. Goste ob prihodu in odhodu pospremi osebje, ob prihodu na Maldive pa je gostom na letališkem terminalu za vodna letala na voljo tudi brezplačni vstop v »lounge« za osvežitev in dostop do interneta. Koncept »Platinum Plus« vključuje zajtrk, kosilo in večerjo v osrednji restavraciji (kombinacija bogatega bifeja, odprte kuhinje ter tematskih in žar večerov), prigrizke ves dan, kosilo po naročilu v baru The Sunset, kosilo ali večerjo v vegetarijanski restavraciji Just Veg, eno gurmansko kulinarično doživetje v posebni restavraciji The Sunset (obvezna rezervacija), premium znamke žganih pijač, piva in likerjev v izbranih restavracijah, neomejeno porabo koktajlov in brezalkoholnih koktajlov, posebnih pijač, različnih sokov, brezalkoholnih pijač, mineralne vode, čaja in kave s seznama pijač Platinum Plus, velik izbor vrhunskih vin in penine z vsega sveta s seznama Platinum Plus, glasbene in DJ večere dnevno, izlet z ribolovom ob sončnem zahodu, dva izleta za snorkljanje dnevno, opremo za snorkljanje, en izlet na gosta na bivanje s seznama izletov, različne aktivnosti v otroškem klubu, dostop v športno-rekreacijski centre The Club House z osvetljenimi teniškimi igrišči in polno opremljeno telovadnico znotraj in na prostem. Minibar s pivom, vinom, brezalkoholnimi pijačami in izbranimi prigrizki dopolnijo kar dvakrat dnevno. Vključen je tudi popust 50 % na eno masažo para in popust 20 % na prva dva redna potopa na gosta (gost mora imeti certifikat PADI).

 

Prevoz: letalo (30 minut)

 

 

Dejstva o hotelu

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ