BEACH ROTANA

Plaža, Abu Dhabi | Združeni arabski emirati

Mestni hotel s svojo plažo

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Razkošen hotel leži v središču mesta Abu Dabi in ponuja neposreden dostop do zasebne plaže, spa center in 11 restavracij in barov … Od tržnice zlata Gold Souk je oddaljen le 5 minut.

Nastanitev

Ponujajo 565 sob in apartmajev ter 47 elegantnih suit ter dve kraljevi suiti. Vse sobe in apartmaji so elegantno opremljeni. Nekateri ponujajo balkon z razgledom na morje. Opremljeni apartmaji ležijo zraven hotela, suite pa ponujajo biserno kopel, ki ponuja pogled na morje. Gostje kraljeve suite uživajo 24 urni dostop do salona Club Rotana z brezplačnim zajtrkom in večernimi koktajli.

Kulinarika

Hotel Beach Rotana se lahko pohvali z 11 vrhunskimi restavracijami in bari z edinstvenim ambientom, storitvami in kuhinjo. Ponujajo vse od arabske, kontinentalne in azijske hrane. Za osvežitev se lahko ustavite v salonu ali v baru ob bazenu.

Aktivnosti

Gostje lahko uživajo na terasi za sončenje, ki ponuja ležalnike, igrajo tenis ali skvoš ali odkrivajo znamenitosti mesta, uživajo v dobri hrani in nakupujejo vrhunske izdelke …

Spa

Spa center izhaja iz Zen koncepta in črpa znanje iz holističnih azijskih filozofij z dodatki sodobnega pridiha. Ponujajo raznolik izbor zdravljenj, masaž, in nege telesa in obraza, ki zagotavlja popolno sprostitev.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ