Boutique hotel Alhambra & Villa Augusta

Čikat, Mali Lošinj, Hrvaška

Alhambra in Villa Augusta - luksuzni butični hotel na Malem Lošinju, v Čikatu, kjer je morje smaragdno zeleno in vonj borovcev omamen.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Član prestižnega združenja Virtuoso in Small Luxury Hotels of The World.

Hotel in vila se harmonično prelivata z zgodovinskim šarmom sofisticirane arhitekture Art Nouveau in modernim dizajnom v edinstvene prostore, ki izžarevajo toplino in diskretno razkošje. Vsaka podrobnost, od sobe do plaže, je izdelana tako, da gostom zagotavlja maksimalno udobje in zagotavlja užitek. Hotelski »concierge« usliši vsaki vaši želji, pa naj bo to zasebni prevoz z luksuznim avtomobilom, najem čolna ali izlet po vaši želji.

Nastanitev

Elegantno opremljene sobe in suite vključujejo satelitsko TV z dostopom do interneta, postajo za iPod, anti-alergijske vzglavnike, ambientalno osvetlitev, opremo za pripravo kave/čaja ter kopalnico z brisačami, kopalnimi plašči in copati.

Kulinarika

Ljubitelji dobre hrane boste navdušeni v restavraciji Alfred Keller, ki je navedena v priznanem vodniku Gault Millau (15 točk in 3 klobuki). V dogovoru z vrhunskim chefom lahko gostje izberete svoj meni za večerjo s sezonskimi in lokalnimi sestavinami. Ker je obrok najboljši z dodano steklenico vina, ima bogata vinska klet Keller na izbiro več kot 350 vrhunskih znamk za najbolj zahtevne goste.

Center dobrega počutja

Cube Spa Alhambra za goste hotela pripravi edinstveno izkušnjo popolne sprostitve in se jim lahko popolnoma prepustite, ker bodo v celoti poskrbeli za vaše dobro počutje z masažami ali lepotnimi tretmaji. V sklopu Spa centra je bazen z morsko vodo, finska in turška savna, fitnes studio, lahko pa se udeležite tudi vadbe joge.

Doživetja

Sončni zahodi v Čikatu so eni najbolj romantičnih na svetu, zato je lokacija primerna tudi za poročna potovanja. Pripravijo vam tudi nepozabno poroko – za vašo družbo lahko najamete celotno vilo Augusta, kjer je diskretnost zagotovljena.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ