C MAURITIUS

Belle Mare/Palmar (V)

Igrišče za vse, ki iščete otroka v sebi in želite pozabiti na odrasle skrbi vsaj za nekaj časa.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

 

Spada pod priznano verigo prestižnih hotelov Constance. Nahaja se na vzhodni obali Mauritiusa, kar vam daje odlični izhodišče za doživetje otoškega življenja ob morju. All inclusive koncept zadovolji še tako skrite želje, poskusili boste lahko vse najboljše, brez slabe vesti.

 

Nastanitev

Vse sobe so opremljene z navdihom lokalnega stila, z udobnim pohištvom in vodijo na teraso ali balkon. Osnovna soba Prestige meri 40 m², je klimatizirana, ima polno založen minibar za nočne prigrizke ali tiste med obroki.

 

Kulinarika

Mednarodna kuhinja vam je na voljo za zajtrk, kosilo in večerjo. V restavraciji Wok 'n Roll boste pokušali najboljše azijske jedi po izboru iz a-la-carte menuja. Vinska klet vam ponuja izbor vin s celega sveta, ki jih lahko uživate naprej v baru ali na plaži. V baru vam ponujajo številne koktajle in zabavo v večernih 

urah. Delikatesna trgovinica Chow & Carafe sredi resorta ima za vas pripravljene sveže, zdrave in okusne posebne prigrizke in napitke, s palačinkami, sladoledi in torticami pa vam postrežejo ob popoldanskem čaju.l

 

Aktivnosti

Udeležite se lahko naslednjih brezplačnih aktivnosti: odbojka na plaži, tenis, plavanje v 3 bazenih, vožnja s kajakom, supanje, snorklanje (oprema vključena), surfanje, začetni tečaj potapljanja v bazenu. V notranjih prostorih imajo opremljen fitnes in telovadnico. Na voljo so tudi zasebne ure fitnesa (za doplačilo).

Ljubiteljem golfa priporočamo dve igrišči pri hotelu Constance Belle Mare Plage (7 km) – Constance Golf Legend ali Constance Golf Links. Do obeh imate brezplačni prevoz. 

 

Center dobrega počutja

C SPA – kjer si napolnite baterije in sprostite po aktivnem dnevu. Izbirate lahko med številnimi tretmaji, povsod uporabljajo le naravne produkte. Na voljo imajo 4 posamezne sobe in 2 sobi za pare ter savno.

 

https://www.c-resorts.com/en/c-mauritius

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
+
Termin:
4.2. - 11.2.2023
Cena:
že od 1685€ na osebo (7x All inclusive)

Cena velja za sobo tipa "Prestige", na osebo v dvoposteljni sobi za 7 noči, all inclusive storitve. 

 

Letalski prevoz ni vštet v ceni, pokličite nas za najugodnejšo ponudbo.