Can Bordoy Grand House & Garden

Palma de Mallorca, Majorka, Španija

Can Bordoy – zavetišče gostoljubnosti

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Strast do umetnosti, arhitekture in oblikovanja sobivajo v hotelu Can Bordoy Grand House & Garden. V velikem zasebnem vrtu, polnem bujnega rastja, ki predstavlja živahna pljuča hotela, se srečata sedanjost in preteklost. Hotel v starodavni mestni četrti je najboljše, kar vam Palma lahko ponudi. S strehe je čudovit razgled na zaliv, bližnjo katedralo in očarljive opečnate strehe Palmine stare četrti.

V osrčju starega mestnega jedra

Can Bordoy Grand House & Garden se plašno skriva za skromnim pročeljem v zaspani uličici v središču Palme. A notranjost skriva naravnost kinematografske scene, zaradi katerih boste pozabili na zunanji svet.

Hotel leži v starem mestnem predelu La Lonja. Ta čudovita četrt je popolna za ležerne sprehode po ozkih uličicah. Najboljše, kar nudi četrt La Lonja, pa je veličastna zgradba iz 15. stoletja z imenom La Lonja, po kateri je četrt tudi dobila svoje ime.

Can Bordoy je najbližje pristanišču in marini, le lučaj od glavnih nakupovalnih, kulinaričnih in kulturnih znamenitosti Palme kot so katedrala La Seu, Paseo del Borne in Paseo Maritimo.

Skrivni vrt

Can Bordoy svojim gostom nudi bujno notranjost, kar ga dela drugačnega od ostalih hotelov na Majorki. V svojem osrčju skriva čudovit vrt z veliko svetlobe in sence. Pod drevjem lahko preberete knjigo, ob obedovanju pa poslušate petje ptic. Vrt predstavlja dušo hotela, zato ni naključje, da v restavraciji Botànic namenjajo največ pozornosti in spoštovanja organski kuharski umetnosti.

Nastanitev

V hotelu je 24 edinstvenih suit, ki gostom zahvaljujoč zasebnemu strežniku (butlerju) nudijo gostoljubnost zasebnega doma. Osnovni tip nastanitve je suita »Traveler«. Izjemno veliki postelji lahko sami določite čvrstost vzmetnice. Na voljo je izbor čajev. Na zvočnike zelo posebnega »vintage« bara lahko povežete tudi svoj pametni telefon ali prenosnik. Luksuzno gostoljubnost zaokroži zasebni strežnik.

Aktivnosti

Gostje imajo na voljo ogrevan bazen v vrtu in biserno kopel. Do mesta Palma vozi brezplačni »shuttle«. Hotel svojim gostom nudi še celo vrsto kakovostnih plačljivih izletov kot so piknik v vinski kleti, piknik na plaži, različni vodeni peš izleti, »tulayoga«, izlet s čolnom, ogled otoka Majorka, izlet s klasičnimi VW Hrošči, možnost najema avtomobila in podobno.

Ko se srečata umetnost kuhanja in zdravo obedovanje

Botànic je gastronomska restavracija, ki uteleša strast njenega kuharskega mojstra Andrésa Beniteza do zdrave kuhinje. Benitez je namreč velik zagovornik »kuhinje, ki neguje«. Jedilniki so sestavljeni tako, da ob sestavi vseh jedi gost dobi prav vse potrebne elemente za zdravo življenje. Zato ne posvečajo pozornosti le trenutnim užitkom, ampak tudi zdravju, obilju in sreči. Konec koncev so naši najsrečnejši trenutki običajno tisti, ki si jih delimo ob mizi. Hrana je sestavina, ki nas ob pristnih trenutkih obedovanja prav vse združuje s svojimi bližnjimi in ljubljenimi. Dobro in zdravo jesti pomeni spoštovati sebe, še posebej, če se to dogaja v navdihujočem kraju. Hrana za dušo – tako razumejo kuhinjo v restavraciji Botànic.

Center dobrega počutja

V katerem koli letnem času greste lahko v ogrevan plavalni bazen, ali pa se pustite razvajati terapevtom pod pergolo v bujnem vrtu. Spa obuja rimske kopeli in ima svojevrsten skrivnostni čar. To je edinstvena mirna oaza, ki sega na vrt. Terapevti uporabljajo izdelke ene najbolj prestižnih kozmetičnih blagovnih znamk na svetu, Swiss Perfection®. Na voljo so različni posegi proti staranju, posegi za oblikovanje in učvrstitev telesa, ob tem pa lahko uživate v stoodstotno naravnih aromaterapevtskih oljih.

Živalim prijazen hotel

V hotelu se boste verjetno srečali z družinskim članom, psom, afganistanskim hrtom po imenu Mr. B. Lastniki hotela Can Bordoy Grand House & Garden menijo, da so domače živali družinski člani, zato se jim zdi popolnoma normalno in razumljivo, da živali svoje lastnike spremljajo tudi med počitnicami. V hotelu tako lastnikom domačih živali do največ 25 kg nudijo ekskluzivni paket za domače živali, ki za ceno 150 € na noč (cena v letu 2019) vključuje sprehajanje enkrat dnevno, ležišče primerne velikosti, hrano skladno z navodili lastnika, posodo za vodo in hrano ter priboljšek za lahko noč. Seveda pa morajo biti hišni ljubljenčki navajeni lepega vedenja, da ne motijo ostalih hotelskih gostov. Pet odstotkov vrednosti ekskluzivnega paketa za domače živali hotel nameni zvezi za zaščito živali.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
+
Termin:
24.4.-1.5.2020
Cena:
že od 114 € na osebo na noč z zajtrkom

Veljavnost najugodnejše cene:

-  rezervacija do 29. 2. 2020

-  za bivanje 24. 4. - 1. 5. 2020  

- v dvoposteljni sobi "Junior Suite" 

 

 

Pri ceni je upoštevan 30% popust za zgodnje prijave 

Za druge termine prav tako veljajo popusti, za podrobnosti nas pokličite.

Ostalo:

Letalski prevoz je za doplačilo iz Celovca direktni let pribl. 160 EUR na osebo (Laudamotion, rezervacija sedeža in 20 kg oddane prtljage vključeno v ceni)