Capri Palace

Anacapri, Italija

Kjer je doma prefinjena eleganca

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Luksuzen, eleganten hotel s svojimi oboki, stebri in loki spominja na starodavne neapeljske palače iz 17. stoletja. Letovišče leži le nekaj korakov stran od malega in očarljivega središča pristne vasice Anacapri na otoku Capri s slikovitimi pogledi na morje in Neapeljski zaliv.

Nastanitev

Sobe in apartmaji so urejeni v mediteranskem slogu in ponujajo udobje in zasebnost. Nekateri ponujajo zasebni bazen in vrt. Večina sob in apartmajev se lahko pohvali s čudovitim razgledom na morje in Neapeljski zaliv, drugi pa s pogledom na zeleni hrib Monte Solaro, najvišjo razgledno točko otoka. Vse sobe imajo telefon, satelitsko televizijo, klimatsko napravo, sef, mini bar in brezžičen dostop do interneta. Nekatere sobe so poklon filmskim zvezdam in modnim ikonam kot so Paltrow, Monroe, Callas, Adjani in Hepburn. Ostali apartmaji pa so poklon velikim umetnikom kot so Mondrian, Miró, Kandinski, Magritte in Warhol.

Kulinarika

Hotel ima tri restavracije - L'Olivo z dvema Mihelinovima zvezdicama, Il Riccio z ekskluzivno eno Michelinovo zvezdico ter bolj neformalno restavracijo Bistrot Ragù, ki ponuja čarobni pogled na morje.

Aktivnosti

Odpravite se na enega izmed vodenih izletov ali ekskurzij in spoznajte zgodovino in naravne znamenitosti tega čudovitega otoka. Najemite čoln, se odpravite na izlet z ladjico ali pa uživajte v katerem od vodnih športov.

Spa

The Capri Beauty Farm uživa mednarodno slavo in je bil večkrat nagrajen kot najboljši medicinski spa na svetu, specializiran v lepotni in zdravstveni dejavnosti, kjer nudijo posebne tretmaje.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ