Chena Huts by Uga Escapes

Narodni park Yala (J), Šrilanka

Chena Huts, butične hiške z luksuzno opremo, ki ponujajo čudovite razglede na divjino in morje

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Ležijo med sipinami in tropskim gozdom ob slanem jezeru - na robu oceana, sredi neokrnjene divjine. Narodni park Yala je oddaljen le nekaj minut, najbližje mesto pa kar 20 km – idealno za pobeg od vsega, le za sprostitev v naravi, divjini.

Nastanitev

Le 14 prostornih luksuznih hišk imajo, vsaka ima 72 m² velik dnevni prostor, preostalih 33 m² pa zasedajo spalnica in kopalnica. Zunanjost je prilagojena tradicionalni regijski arhitekturi in se usklajeno zliva z divjino. Notranjost je opremljena v stilu safari z lesenim pohištvom in afriškimi rustikalnimi motivi, opremljena z osvetlitvijo, ki jo lahko prilagajate, TV, minibarom in pripomočki za kuhanje čaja ali kave. V kopalnicah so prosto stoječe kadi. Pred vsako hiško je terasa z vgrajenim 5 metrskim bazenom.

Kulinarika

Restavracija Basses odseva zgodovino slavnih pomorščakov. Opremljena je v navtičnem stilu in ima spektakularno lokacijo z dih jemajočimi pogledi na ocean. Lahko priredijo tudi romantično večerjo samo za vas in postavijo mizo pod zvezdami na plaži, ob prižganih svetilkah ali zraven kresa.

Aktivnosti

V bližnjem narodnem parku Yala lahko vidite leoparde, tam jih je največ na svetu! Prevzela vas bo bogata in raznolika narava – od monsunskih do trnovih gozdov, travnikov, svežih vodnih nahajališč, močvirij in peščenih plaž, kjer lahko opazujete stopinje različnih ptic in drugih živali. 44 različnih vrst sesalcev in na ducate plazilcev lahko vidite, vključno z želvami, krokodili, letečimi kačami in kuščarji. Park je bogat tudi s pticami.

Center dobrega počutja

Spada med najbolj luksuzne spa resorte na Šrilanki. Pri svojih lepotnih in pomlajevalnih tretmajih uporabljajo starodavne zdravilne moči ajurvede. Na voljo imajo več vrst tretmajev in terapij, lahko pa tretma pripravijo posebej samo za vas.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ