CRISTALLO HOTEL SPA & GOLF

Cortina d'Ampezzo | Italija

Kristal kraljice Dolomitov

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Cristallo Hotel Spa & Golf leži v italijanskih Dolomitih, ki spadajo pod svetovno dediščino UNESCO. Očarljiv hotel je od središča mesteca Cortina d'Ampezzo oddaljen pet minut, od Benetk pa 90 minut vožnje. Znan je po svojem izrazitem slogu, stalni pozornosti do detajlov in vrhunskih storitvah. Ponuja velik spa center z bogato ponudbo tretmajev in ogrevan notranji bazen, okusno opremljene sobe s panoramskim pogledom na dolino Ampezzo in Dolomite ter vrhunska kulinarična doživetja. Do žičnice Faloria, ki hotel povezuje s smučiščem Dolomiti Superski, je 2 km.

Nastanitev

Edinstven slog zgodovinske stavbe prežema vseh 52 sob in 22 elegantnih suit. Vse sobe so opremljene z mini barom, LCD TV, sefom, wi-fi in ponujajo prekrasen pogled na veličastno okolico. Izpostaviti gre predsedniško suito, ki se lahko pohvali z zasebno savno ter turško in biserno kopeljo.

Kulinarika

V restavraciji La Veranda del Cristallo okusite tradicionalno italijansko kuhinjo, očarljiva Il Gazebo je prava poslastica za oči in okus, kjer lahko v elegantnem okolju uživate v degustiranju gurmanskih dobrot, očarljiva restavracija Stube 1872 pa je v celoti posvečena tradiciji lokalne hrane in vina.

Aktivnosti

Žičnica Faloria je oddaljena 2 km in je del večjega smučarskega področja Dolomiti Superski s sistemom 12 smučišč. Smučarski center Dolomiti Superski obsega 460 žičnic in več kot 1200 km urejenih prog, do katerih imate dostop z eno smučarsko vozovnico.

Hotel je partner golf kluba Cortina Golf na osupljivo lepi lokaciji z 9 in 18 luknjami. Z veličastno gorsko pokrajino obdana kraljica Dolomitov Cortina d'Ampezzo je idealna destinacija za butično nakupovanje in nudi možnosti zabave, športa in kulture.

Spa

Spa Cristallo Ultimate ponuja najekskluzivnejše okolje. Z združitvijo tradicije in stila ustvarja oazo sprostitve. Obsega dva visoko usposobljena centra »The Transvital Swiss Beauty Centre«, ki skrbi za zdravljenje in preprečevanje staranja kože, in »Cristallo FitWell Club«, luksuzni fitnes center.

 

Kraj: Cortina d'Ampezzo

Razdalja: 281 km iz Ljubljane

Nadmorska višina: 1.224-2.990 m n. m.

Lega: 2 km od žičnice Faloria

Smučišče/regija: Dolomiti Superski

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ