Domes Miramare, a Luxury Collection Resort

otok Krf, Grčija

Domes Miramare, luksuzni resort na aristokratskem otoku Krf

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Luksuzni resort na najbolj aristokratskem grškem otoku Krf je namenjen samo odraslim in je svoja vrata odprl leta 2018. Sofisticiran, eleganten s prefinjenim občutkom za zasebnost in ekskluzivnost.

 

Leži na plaži, na vzhodnem delu otoka Krfa, med bogatim nasadom stoletja starih oljčnih dreves, le 25 minut vožnje od glavnega mesta Corfu. 600 m dolga plaža s kristalno čistim morjem je v 60 letih prejšnjega stoletja začarala Gerasimosa Patronikolasa, moža Callirrhoe Onassis, da je tam postavil sanjsko rezidenco za družino Onassis, ki je privabljala slavne goste iz kraljevih družin, glasbene legende, politike in milijonarje. Tu je ribe lovil Aristotle Onassis, Jackie pa se je sončila pod toplim soncem. Po večmilijonski obnovi posestva so dodali moderne suite in luksuzne vile in s tem poskrbeli, da resort ostaja luksuzna destinacija za naslednja desetletja.

Nastanitev

Ima 182 suit in vil, ki jih je elegantno prenovilo priznano podjetje Kristine Zanic. Uporabili so barve, ki se skladajo z okolico in zrcalijo bogastvo. Smetanaste barve prostorov se prelivajo z odtenki nežno modre in zelene ter se odlično skladajo z modernim pohištvom in naravnimi materiali. Prostorne marmornate kopalnice s pastelnimi mozaičnimi umivalniki spominjajo na antične grške mozaike. Zbirka luksuznih suit "pavilion" je direktno na plaži, imajo zasebne bazene in vrtove. Za družine ali večje družbe pa imajo zasebno rezidenco, ki je sestavljena iz dveh vil z bazenom. Priznana umetniška dela krasijo stene in skupne prostore.

Priporočamo obogateno izbiro nastanitve »Haute Living Room Selection«, ki ponuja dodane vrednosti:

Ekskluzivni dostop v ultramoderno sprejemnico s tablicami, revijami in knjigami, ločen zunanji prostor z bazenom, ležalniki in direktnim dostopom do morja, tople ali hladne prigrizke in sadje, vodo, brezalkoholne pijače, pivo in priznana vina, čaj, kava in pecivo. Za vas bodo skrbeli dan in noč, se takoj odzvali na vaše želje. Ob prihodu v resort boste deležni obravnave VIP in ob odhodu vam bodo uredili ekspresno odjavo. V sobi vas bo ob prihodu pričakalo darilo za dobrodošlico, enako tudi ob odhodu.

Kulinarika

Tri unikatne restavracije, ki se razlikujejo karakterno in tematsko, vam ponujajo brezmejno kulinarično uživanje. Chef vedno uporabi najboljše lokalne sestavine in tradicionalne grške okuse spretno ovije v moderni priokus.

- restavracija 1962 By the Sea (bogat, lokalen in mednarodni samopostrežni zajtrk zagotavlja kreativne, sezonsko izbrane a la carte grško-mediteranske jedi z okusno aranžirano svežo morsko hrano in ekološko pridelano zelenjavo za kosila in večerje (samopostrežni zajtrk, a la carte kosilo in večerja)

- restavracija Makris Fine Dining (le večerja, izbrane jedi);

- restavracija Korypho (samopostrrežni zajtrk, sredozemske jedi a la carte za večerjo);      

 

Za dober dodatek k jedem vam profesionalni barmani spretno pripravijo zanimive koktejle, postreženo ob nežni glasbi in dih jemajočem pogledu na modrino s stilsko opremljenega bara na strehi.

Od konca junija 2019 je gostom, ki izberejo storitev polpenzion, na voljo tudi koncept "Dine Around". Ta še dodatno bogati in popestri že tako odlično kulinarično ponudbo.

Center dobrega počutja

Spokojnost in notranje ravnovesje sta dve vrednoti, globoko zakoreninjeni in enako cenjeni v centru dobrega počutja. Učne ure joge zato izvajajo na zelenem oljčnem vrtu ob obali. Seveda imajo tudi notranje prostore. Vsak trenutek lahko naročite osebnega trenerja, potem pa sproščujočo masažo ali kakšen drug tretma v posebnih sobah.

 

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
+
Termin:
26.4.-31.10.2023
Posebna ponudba:

 

 

 

 

 

Kaj je vključeno v Emerald Dine Around polpenzion:

 

  • ameriški zajtrk
  • 3-hodna a la carte kosila ali večerje postrežene v restavraciji (pijača in nekatere jedi so izključene), ali kanapejčki s kozarcem vina v Verde Pool baru - dodatno k osnovni večerji
  • za bivanje 7 noči (ali več) vam pripada dodatna večerja a la carte v restavraciji Raw Bar (azijska restavracija -  pijača in nekatere jedi niso vključene). 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonus:

V določenih tipih sob pri izbiri Haute Living Selection: brezplačno bivanje za 3., 4., 5. ali 6. odraslo osebo v sobi

 

Odrasla oseba: od 17 let naprej.

 

Ostalo:

Cene ne vključujejo lokalne takse, ki se plača v hotelu: 4 EUR na sobo na noč.

 

Letalski prevoz je za doplačilo, pokličite nas za najugodnejšo ponudbo