DOMES OF ELOUNDA, AUTOGRAPH COLLECTION

Elounda, Kreta | Grčija

Družinam prijazna brezčasna eleganca

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Razkošne vile in apartmaji vas bodo prevzeli s panoramskim razgledom na morje in z zasebnim bazenom. Za kulinariko poskrbijo s tradicionalno grško kuhinjo, morskimi jedmi ali krečanskimi specialitetami. Kreta vas bo očarala s prefinjeno brezčasno eleganco, čudovitimi plažami, njena neraziskana notranjost in hribovje pa kar kličeta k odkrivanju skritih kotičkov.

Nastanitev

Letovišče Domes of Elounda ponuja razkošno nastanitev z masažnimi kadmi ter pogledom na otok Spinalonga in na otoški beneški grad. Klimatizirani apartmaji so edinstveno opremljeni in imajo enostaven dostop do zasebne peščene plaže. Nekatere vile in apartmaji imajo tudi zasebni bazen ali masažno kad na prostem. Domes Private Residences so bile pozimi prenovljene in postale del Haute Living Selection. V teh rezidencah vam je na voljo upravnik, concierge 24h/dan, check-in opravite v vili, prvi dan po prihodu imate vso pijačo brezplačno v vili, za dobrodošlico vam pripravijo posebna presenečenja v vili in kopalnici. Izberete lahko vrsto vzglavnika, ki vam najbolj ustreza in po želji vam iz trgovine prinesejo kar si izberete (za doplačilo). 

Kulinarika

Izbira katerekoli restavracije od treh, ki jih ponujajo, je kulinarična izkušnja sama po sebi. Želite uživati v vsakdanjem okolju na plaži, se razvajati s krečanskim gurmanskim lahkim obrokom ali bi raje obedovali v intimnem in romantičnem vzdušju in imeli jedilnico le za dva? V letovišču bodo uresničili vse vaše želje. Haute Living Selection vključuje brezplačni polpenzion "a-la-carte dine around".

Aktivnosti

Kreta ponuja vse, od številnih arheoloških ostankov, čudovitih plaž, izjemnega trekinga, »off road« izletov, ježe konj, izletov z ladjo, muzejev, akvarija in čudovite narave, ki predstavlja še neodkrit biser.

Center dobrega počutja

Spa center deluje po principu originalnega zdravljenja in metod starih Grkov v kombinaciji z najnovejšimi zdravilnimi tehnikami za ravnovesje in obnovitev vašega telesa. Ponujajo savno, turško kopel, biserno kopel, lepotilni salon. Na voljo so tudi zasebne vadbe joge in pilatesa, ki ob zvokih pomirjajoče glasbe potekajo bodisi v objektu ali pa na prostem.

 

Haute Living Selection pripada gostom Domes Private Residences, Domes Luxury Residences in Domes Luxury Villas in vključuje: 

 • brezplačni polpenzion: zajtrk v restavraciji Blend in 3-hodni menu v katerikoli od 3 restavracij a-la-carte 
 • vstop v The Breeze all day Beach Lounge, ki je rezerviran le za goste Haute Living: bar z DJ-em, sladoled, brezplačno varuško (30 minut dnevno), ekskluzivna izbira prigrizkov, smoothijev, koktajlov (za doplačillo)
 • dostop v Haute Living Lounge - elitno sprejemnico le za goste Haute Living Selection, ki vam je na voljo 24h/dan. Za vas je pripravljeno ultra udobje s tablicami, revijami in knjigami, fitnes naprave z wellness elementi, privatni tuši in garderobe, kanapeji glavnega hišnega chefa Kostasa Efthimiouja, popoldanski čaj z izborom sladkih in slanih prigrizkov, koktajli in alkolohne pijače. Tu uredite ekspresni check-in in check-out, na voljo so vam računalniki in pa brezplačni WiFi. Za doplačilo se lahko odločite tudi za masažo. 
 • v času od 9.4. do 31.5. in od 21.9. do 31.10. vam brezplačno ogrevajo bazen (v Domes Residences in v Domes Luxury Villas).

 

Posebne ponudbe za družine (bivanje najmanj 5 noči):

velja za bivanje v Family Suites, Domes Residences, Domes Luxury illas

 • otroci prvi dan dobijo prigrizek v baru ob bazenu
 • vsak dan Ice Cream Happy Hour v baru ob bazenu
 • ob prihodu dobijo škatlo presenečenja, pobarvanke in informacije o aktivnostih za otroke
 • v kopalnici otroke čakajo otroški geli za tuširanje, mini kopalne halje in copatki

 

velja za vse tipe nastanitev: 

 • brezplačni otroški klub za otroke od 4 do 12 let, ki ga vodi angleško podjetje v angleškem jeziku. Priporočamo rezervacijo vnaprej. 
 • brezplačni klub za najstnike od 12 do 17 let, ki ga prav tako vodi angleško podjetje. Aktivnosti: Xbox igralne konzole in turnirji, ameriški biljard, namizni tenis, ročni nogomet, stena za risanje grafitov, kotiček za namizne igre, gledališke predstave...

 

Otroci bivajo brezplačno kot tretja ali četrta oseba (kjer možno) v sobi.

 

Domes New Normality Protokol

Domes resorti delujejo pod strogim nadzorom Marriott International, WHO in države Grčije.  Nekatere od obstoječih in objavljenih storitev morda v času vašega obiska ne bodo možne, ali pa bodo ponujene v drugačni obliki. Za več informacij kliknite na: Domes New Normality in se pozanimajte o podrobnostih pred vašim potovanjem.

 

 

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
+
Termin:
od junija do oktobra
Cena:
5% popusta

 

Posebna ponudba:

 

5% popusta:

- rezervacija do 24. 6. 2022 

- za bivanje 24. 6. - 14. 7., 12. 9. - 22. 9. in 4. - 14. 10. 2022

 

 

Otroci do 12. leta bivajo brezplačno skupaj z 2 odraslima

 

Bonus:
 

Mladoporočenci pozor - brezplačni paket za vas:

 • okrasitev sobe s cvetjem in cvetnimi listi na postelji ob vašem prihodu
 • ohlajena steklenica penečega vina 
 • izbor svežega sezonskega sadja
 • tradicionalne grške sladice
 • pri prvem zajtrku vam prinesejo sveže cvetje
 • 1x Domes Spa Thermae tretma za par 

(za potrditev pošljite kopijo poročnega lista)

 

 

Ostalo:

Cene ne vključujejo: 

lokalne takse, ki se plača v hotelu: 4 EUR na sobo na noč 

 

Letalski prevozje za doplačilo, pokličite nas za najugodnejšo ponudbo