Heritance Kandalama

Dambulla (osrednji del), Šrilanka

Heritance Kandalama, kjer oči uzrejo skalno utrdbo

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

V zgodovinski pokrajini Sigiriya leži Heritance Kandalama - sredi bujnega zelenega gozda, kjer se zbujate ob ptičjem petju, slišite opice v daljavi, vonjate dišeče cvetlice, okrog vas pa pihlja svilnati vetrc.

Nastanitev

Hotel ima skupno 152 sob, od tega 15 suit. Vse imajo lesena tla, tradicionalne tkane tapiserije in puhaste blazine. Opremljene so s TV, minibarom, klimatsko napravo, pripomočki za kuhanje kave ali čaja, v kopalnici imajo haljo in copatke ter sušilnik za lase. Vse sobe imajo balkon in brezplačni Wi-Fi. Nekatere sobe imajo pogled na bujni tropski gozd ali pa na skalo Sigiriya, druge na jezero in Dambullo.

Kulinarika

V restavraciji Kaludiya lahko okušate mednarodne okuse - med drugim tudi iranske in španske specialitete, poleg katerih vam bodo ponudili ustrezno izbrano vino. Restavracija Kanchana ima čudovite panoramske poglede skozi velika okna - tu vam bodo postregli z zajtrkom, kosilom in večerjo z okusi Šrilanke in raznoliko mednarodno kuhinjo. Zvečer so na voljo jedi z žara ob čarobnih zvokih flavte in pogledom na zvezdnato nebo. Po dobri hrani prija dobra pijača – v baru Kachchan imajo bogat izbor mednarodnih in lokalnih pijač, poskusite domače pivo ali pa kakšen nenavaden koktajl. Iz bara Kachchana imate razgled na neskončni bazen in še dlje na trdnjavo Sigiriya in jezero Kandalama. Tu vam postrežejo s prigrizki in pijačo po vašem izboru. Na voljo pa so še posebne lokacije za obroke po vaši želji – zakaj si ne bi enkrat privoščili zajtrka s šampanjcem, ali pa piknika na riževem polju ali večerje v jami ob svečah?

Aktivnosti

Lahko se udeležite treningov joge Sri Sri – holističnega načina prebujanja vašega telesa, ki je prilagojen modernim časom in je primeren tako za začetnike kot tudi za izkušene oziroma za vse, ki želijo obogatiti svoje fizično, čustveno in duhovno stanje. Še posebej atraktivna je joga ob sončnem zahodu v naravi z razgledom na jezero Kandalama. Ste preobremenjeni in imate stresno delo? Sprostite se ob vódeni meditaciji. Če ste začetniki, vam bo meditacija pomagala, da se umirite in se počutite srečne, aktivne in polne energije. Imajo tudi posebne 4-dnevne joga detox programe. Na voljo so gorska kolesa, ki jih lahko najamete za vožnjo po označenih kolesarskih poteh, ki so lahko dolge od 10-15 km, trajajo pa od 1,5 do 2 uri. V neskončnem bazenu, ki se ob pogledu na pokrajino zliva z jezerom Kandalama, se boste počutili, kot da ste v samem jezeru. Največji bazen Rashmi je na zahodni strani, kar vam omogoča, da ujamete sončne žarke v času sončnega zahoda.

Za otroke je lepo poskrbljeno. Imajo sobe, ki so med seboj povezane, v sobe pa lahko dodajo dodatne postelje. Otroško igrišče imajo opremljeno z gugalnicami in ostalimi pripomočki za prijetno igro.

Spa

Na voljo so različne terapije. Izbirate lahko od tradicionalne ajurvedske terapije do švedskih aromaterapij ali masaž različnih vrst.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ