HOTEL BAHÍA DEL DUQUE

Costa Adeje, Tenerife | Španija

Večna pomlad v kolonialnem slogu

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Hotel Bahía del Duque na otoku Tenerife v Atlantskem oceanu leži v predelu Costa Adeje. Luksuzno letovišče črpa navdih iz kulture Kanarskih otokov, ki se odraža tako v kolonialnem slogu kot stilu oblačenja osebja, ki temelji na tradicionalnih oblačilih iz regije. Obdaja ga 6 hektarov subtropskih vrtov, ponaša pa se s fitnes centrom, elegantnimi sobami z balkonom in pogledom na plažo Duque ter edinstvenim Thalasso Spa centrom. Ljubitelji izvrstne kulinarike boste navdušeni nad novo restavracijo Nub, ki se ponaša z Michelinovo zvezdico. 

 

Hotel je del prestižne verige Leading Hotels of the World.

Nastanitev

Izbirate lahko med sodobnimi sobami in elegantnimi vilami in suitami. Obdajajo jih bujni vrtovi z dih jemajočim pogledom na Atlantik. Naselje nudi izvrstne dodatne storitve kot so strežaj in zasebni solarij. Vse sobe so sodobno opremljene, vile pa se lahko pohvalijo z zasebnimi bazeni, 24 urno storitvijo strežaja in »à la carte« aromaterapijami.

Kulinarika

Ponujajo osem restavracij, kjer boste lahko razvajali svoje brbončice in se odpravili na pravo kulinarično potovanje. Nudijo mednarodne, italijanske, azijske in seveda tudi kanarske specialitete. V novi restavraciji Nub, ki nosi eno Michelinovo zvezdico, boste okušali kombinacijo okusov, kreacij in sestavin, ki jih prepletata v edinstvenih jedeh dva chefa - evropejec Andrea Bernardi in južnoameričanka Fernanda Fuentes-Cárdenas.

Aktivnosti

Otok Tenerife je znan po svoji edinstveni vulkanski naravi in izjemnem spomladanskem podnebju. Privilegirana lega hotela Bahía del Duque ob obalah Atlantskega oceana, čudovito podnebje in edinstvena pokrajina otoka Tenerife poskrbijo, da boste lahko uživali v svojih najljubših športih. V okviru hotela vam je na voljo skvoš, tenis in fitnes center z raznimi vadbami … V bližini najdete tudi golf igrišče in vodni park Siam.

Center dobrega počutja

Spa center leži med aromatičnimi vrtovi in je obdan z vulkanskimi kamni ter ponuja različne tretmaje in masaže, ki temeljijo na terapevtskih koristih morske vode. Ponujajo talasoterapevtski bazen, zasebno spa suito, turško kopel, savno, kozmetični salon, pilates, jogo in meditacijo.

 

>>podrobnosti o hotelu

 

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
+
Cena:
že od 1175 €, 6x HB

 

20.- 26. 3. 2021: 

Deluxe Double Room: 1175 € na osebo

Suite Sea View: 2209 € na osebo

Villa Las Retamas: 3490 € na osebo 

 

Cena vključuje: 6x polpenzion (dine around)

 

Gostom so v hotelu na voljo različni tipi nastanitve (dvoposteljne sobe, suite "junior", suite, "casas ducales" z različnimi tipi sob in suit in vile). Za družine z dvema otrokoma so na voljo različni večji tipi nastanitve. Za točno ceno potrebujemo podatek o številu odraslih in številu otrok ter njihovo točno starost v času potovanja.

 

 

 

Posebna ponudba:

 

Za bivanje 7 noči ali več boste dobili posebne ugodnosti tisti, ki boste izbrali suito ali vilo: 

 

V suitah so naslednje ugodnosti: 

  • brezplačni upgrade iz suite garden view v suite sea view
  • 1x sproščujočna masaža na osebo (60 min)
  • 1x vstop v Thalassotherapy Circuit v Bahia Wellness Retreat
  • Aqua di Parma kozmetika 

 

V vilah: 

  • 1x sproščujočna masaža na osebo (60 min)
  • 1x vstop v Thalassotherapy Circuit v Bahia Wellness Retreat
  • vaš minibar z brezalkoholnimi pijačami in vodo bo brezplačen 
  • zajtrk vam bodo brezplačno postregli v vili
  • Aqua di Parma kozmetika 
Ostalo:

Letalski prevoz ni vključen v ceno. Povprašajte nas za najugodnejšo ponudbo.