Jardin Tropical

Costa Adeje, Tenerife

Prenovljeni hotel s posebnim klubskim delom

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Na jugu otoka, na obali Adeje, se nahaja hotel Jardín Tropical s pravkar prenovljenimi sobami in suitami, ki imajo panoramske poglede z balkonov na Atlantski ocean, ter bujne vrtove in obilico udobja - kot nalašč za počitek in sprostitev!

Nastanitev

390 moderno in udobno opremljenih sob ima poglede na odprto morje ali bujne vrtove.

THE CLUB BY JARDIN TROPICAL je butični hotel znotraj resorta, kjer so prostori, sobe in storitve ločene in na višjem nivoju kot preostali del resorta. Gosti kluba imajo ločeno recepcijo s prostorom za branje, prigrizke in pijačo na voljo ves dan. Zajtrk je postrežen v posebnem prostoru na terasi, prav tako je ločena terasa za opazovanje sončnega zahoda pri bazenu. Na plaži bodo za goste kluba posebej pozorno poskrbeli. Prednost imajo pri rezervacijah hotelskih restavracij. Skratka za goste kluba je posebej poskrbljeno in ugodijo še tako zahtevnim strankam.

Kulinarika

Kulinarika je raznovrstna; od morske restavracije, italijanske restavracije, restavracije ob bazenu z burgerji in rakci, samopostrežne restavracije z novim konceptom, prilagojenim novemu življenjskemu stilu – na voljo vam je zdrava, ekološko pridelana kvalitetna prehrana. Sončni zahod bo še posebej privlačen na udobnih blazinah ob prigrizkih na terasi bara Sunset. Živa glasba bo poskrbela za prijetno počutje ob pijači v baru Lava. Sveže sokove in shake vam bodo pripravili v baru Tropic ob bazenu.

Aktivnosti

Navdušilo vas bo plavanje v bazenu z morsko vodo, obkroženim z zelenim paradižem, kjer je več kot 1.700 rastlin in drevesnih vrst. Bazen, izklesan v pečini, črpa vodo direktno iz morja in jo preliva v pet nivojskih teras s čudovitimi pogledi na Atlantski ocean in otok La Gomera. V hotelu je tudi ogrevan bazen s sladko vodo.

Razgibali se boste lahko v fitnesu, ki ima prelep pogled na odprto morje, topla lesena tla in moderne naprave, kar bo zagotovo pripomoglo k vaši odločitvi za boljše počutje.

Ljubitelji golfa boste tudi prišli na svoj račun, saj bodo za vas naredili rezervacije na številnih golf igriščih po otoku. Najbližje golf igrišče je Golf Costa Adeje, prav tako pa boste imeli prednostni vstop na Abama Golf Course – profesionalno igrišče z 18 luknjami, ki ga je oblikoval Dave Thomas.

Center dobrega počutja

Poskusite lahko limfno drenažo, refleksno masažo stopal ali masažo z vročimi kamni (med drugimi). Lahko se potite v turški savni in si privoščite kopel v algah. 

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ