Jungle Beach by Uga Escapes

Trincomalee (V), Šrilanka

Jungle Beach - kjer imate občutek kot da ste v hiški na drevesu

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Luksuzni resort, kjer imate občutek kot da ste v hiški na drevesu! Pri gradnji so namreč na posestvu obdržali vsa naravna drevesa in jih vpletli v hotelski design.

 

Nahaja se blizu Trincomaleeja, v mali obalni vasici Kuchchaveli, na vzhodni obali Šrilanke, direktno na plaži. S svojimi storitvami zagotavlja luksuzno udobje, razburljive aktivnosti, pa tudi vrsto izletov v okolico. 

Nastanitev

Na voljo so tri različne kategorije sob, s pogledom na morje, laguno ali bujni tropski gozd.

Lagoon Cabin so luksuzno in ekološko opremljene sobe s tradicionalno dekoracijo.

Beach Cabin so v neposredni bližini plaže, do katere vodi zasebna stezica. Imajo zelo prostorne dnevne prostore in obokan strop, strehe prekrite z listi ajurvedske zdravilne rastline Iluk in zasebno zunanjo teraso. Za dekoracijo uporabljajo organski bombaž in prelepe tradicionalne umetnine.

Jungle Cluster Cabin so vile namenjene večjim družbam ali družinam, ki si delijo zasebni bazen.

Vse sobe imajo LCD TV, postajo iPod, veliko kopalnico, DVD predvajalnik, sef, mini bar, brezplačni Wi-Fi, pripomočke za kuhanje čaja in kave, sušilnik za lase.

Kulinarika

Pocrkljajte svoje brbončice s paleto jedi, ki lepo prepletajo moderno mednarodno kulinariko z azijskimi okusi in uporabljajo najbolj sveže lokalne ribe in zdrave naravne sestavine. Mlad in kreativen team vam bo pripravil raznoliko kulinariko v restavraciji na prostem v bližini bazena s pogledom na ocean. Posebej za vas lahko pripravijo tudi piknik pod zvezdami z dih jemajočim pogledom na Indijski ocean.

Aktivnosti

Uživate lahko v vodnih športih, lovite ribe, se sproščate na bazenu, kolesarite po podeželju skozi soline do rezervoarja Maduwakulam in na poti morda opazite slone, krokodile, papige, tukane in pave … Udeležite se kuharskega tečaja, tečaja ročnega izdelovanja zmajev, ali pa se odpravite na opazovanje delfinov ali kitov.

Spa

Že prihod v resort pomeni pobeg pred stresnim dnevnim življenjem, v luksuznem spaju pa pobegnete pred vsem in uživate v resnično edinstvenih tretmajih dobrega počutja. Na eni strani poslušate tihe valove oceana, na drugi pa umirjenost džungle – idealno okolje, kjer lahko najbolj uživate v starodavnih zdravilnih učinkih ajurvedske medicine in pomlajevalnih lepotnih tretmajih.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ