Kandima Maldives

Atol Dhaalu (J), Maldivi

Najdaljši zunanji bazen na Maldivih

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Kandima je veliko več kot le počitnice, to je življenjski stil! Ta nadvse šik otok vam nudi nepozabne razglede. Kandima Maldives leži v atolu Dhaalu z veliko naravno laguno in bujno tropsko okolico, ki vam bo jemala sapo. Z letališča Male boste na otok prispeli v 50 minutah.

Nastanitev

V resortu je 274 zelo trendno in uporabno opremljenih studiev in vil. S terase boste lahko občudovali neskončno tropsko obzorje. Pritlični »Beach studio« in »sky studio« v 1. nadstropju sta osnovna tipa nastanitve v dvonadstropnih vilah. Sledijo vile na plaži z ali brez bazena ter vile na vodi z ali brez bazena.

Kulinarika

Ne glede na to ali ste skupina ali par, zagotovo boste našli nekaj zase. Kandima nudi kar 10 restavracij in barov z zelo različno kulinarično ponudbo za prav vse okuse.

Aktivnosti in Spa

V resortu Kandima Maldives vam ne bo dolgčas. Prav vsi predeli resorta naravnost vabijo obiskovalce, da se družijo in spoznavajo 24 ur na dan. Otroci bodo uživali v otroškem klubu Kandima Kids Club, za odrasle je Spa center s savnami in fitnesom. Ukvarjali se boste boste lahko s potapljanjem, odbojko na mivki, futsalom, tenisom, lokostrelstvom, balinanjem. Najamete lahko kolo ali električni skuter. Udeležite se lahko umetniških tečajev slikanja ali lončarstva, tečaja izdelovanja lokalnih obrtnih izdelkov ali kuharskega tečaja.

 

Prevoz: letalo (30 minut) in hitri čoln (20 minut).

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Termin:
zimske šolske počitnice 2019
Cena:
že od 1.852 €/os. (7 x POL) + letalski prevoz

 

Za bivanje v obdobju

23.02.-02.03.2019

  • Polpenzion že od 1852 € na osebo
  • Polni penzion že od 2218 € na osebo
  • All inclusive že od 3519 € na osebo

 

Vključeno

  • prevoz letališče-hotel-letališče (notranji let + hitri čoln)
  • 7 nočitev z izbrano storitvijo
  • dvoposteljna soba tipa "sky studio"
  • zelena taksa

 

Letalska vozovnica ni vključena v ceno. Povprašajte nas za najugodnejšo ponudbo. 

Info cena iz Ljubljane: od 820 €

Info cena iz Benetk: od 770 €

Info cena iz Zagreba: od 1000 €