KEMPINSKI HOTEL DAS TIROL

Kitzbühel | Avstrija

Ski in & Ski Out hotel, kjer tradicija sreča glamur

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Kempinski Hotel Das Tirol v osrčju Alp leži 7 km južno od mesta Kitzbühel. Ponuja neposredni dostop do smučišča Kitzbühel s preko 170 km dobro označenih in urejenih prog. Ob hotelu leži nova kabinska žičnica s sedeži za deset oseb, ki gostom omogoča, da dosežejo vrh pobočja na ogrevanih sedežih.

Nastanitev

Uživajte v razkošnem bivanju v eni izmed 156 sob ali apartmajev. Vse sobe in apartmaji so sodobno in stilsko opremljeni, hkrati pa ponujajo toplino in domačnost. Hotel se lahko pohvali z največjo »penthouse« suito v Avstriji s kar 520 kvadratnimi metri.

Kulinarika

Hotel navdušuje s svojo odlično kombinacijo kulinaričnih dobrot in regionalnih klasik. Ponuja dve restavraciji: »Sra Bua«, ki nudi lokalne dobrote in »Steinberg« z evrazijsko kuhinjo. Za dober kozarec vina, vrhunske cigare in dobro družbo priporočamo bar Rubin.

Aktivnosti

Smučišče Kitzbühel je eno izmed najbolj priljubljenih smučišč na svetu, saj je zaradi svoje lege sneg zagotovljen. 170 km odličnih prog vseh težavnostnih stopenj predstavlja raj za smučarje in deskarje na snegu. Na voljo so tudi druge aktivnosti kot npr. tek na smučeh, zimsko pohodništvo, drsanje, …

Spa

Za sprostitev od vsakdana se odpravite v spa center dobrega počutja Kempinski, ki se razprostira na 3.600 m2. Ponuja 5 savn, 12 sob za tretmaje, parno kopel in 3 bazene, različne masaže in lepotne tretmaje.

 

Kraj: Kitzbühel

Razdalja: 290 km iz Ljubljane

Nadmorska višina: 750-1.950 m n. m.

Lega: ob žičnici

Smučišče/regija: Kitzbühel

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ