KIHAA MALDIVES

Atol Baa, Maldivi

Oaza miru, tišine in spokojnosti

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Kihaa leži na atolu Baa in le 10 minut vožnje s čolnom z letališča Dharanvadhoo. 600 m dolg otok ponuja prijazno letovišče z bujnim zelenjem, dolgo peščeno plažo, obdano s čudovitim koralnim grebenom. Otok je oaza miru, tišine in spokojnosti. Kristalno čista voda, bele plaže in zelenje dajejo občutek harmonije v skladu z naravo. Ponujajo »all inclusive« plan in otroški klub, kjer bodo najmlajši lahko uživali v številnih igrah pod usposobljenim vodstvom.

Nastanitev

Ponujajo štiri različne vile – od vil na plaži, do vrtnih vil in vil direktno nad laguno. Vse so prostorne, svetle in sodobno opremljene, ter so bile zasnovane za zadovoljitev potreb še tako zahtevnih gostov. Večina ponuja neposredne poglede na morje in dostop do plaže.

Kulinarika

Uživajte v kulinarični ponudbi in okušajte vrhunsko hrano skupaj z osupljivim pogledom na Indijski ocean. Ponujajo šest restavracij in barov, kjer boste lahko razvajali svoje brbončice.

Aktivnosti

Na otoku ponujajo več kot le potapljanje in snorklanje, na voljo je tudi cel kup dogajanja na kopnem – teniška igrišča, fitnes, skvoš, biljard, namizni nogomet, odbojka, knjižnica … Na voljo so tudi razni izleti in različni vodni športi.

Spa

Nadvodni K Spa center je mirno svetišče, obdano s pomirjajočim pogledom na ocean, kjer lahko gostje v celoti uživajo v miru in sprostitvi. Doživite negovalne prednosti naravnih izdelkov kot so avokado, morske alge, začimbe, aloe vera, ki se uporabljajo s skrbnostjo in strokovnostjo izkušenih terapevtov. Ponujajo široko paleto tretmajev in masaž, sprostitveni salon in spa butik.

 

Prevoz: letalo (20 minut) + čoln (10 minut)

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ