Klosterbräu & Spa

Seefeld in Tirol, Avstrija

Klosterbräu & Spa - tradicija in prisrčna gostoljubnost

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Tradicija in stil življenja

Prisrčna gostoljubnost, vrhunske storitve, odlična kuhinja, dih jemajoča narava, pristna tradicija in živahen stil življenja – vse to vam zagotavlja družina Seyrling, že od leta 1516 v Klosterbräu & Spa. Kljub več kot 500 letni zgodovini so daleč od staromodnosti.

Vsak gost je za njih edinstven – kaj si želi in kaj potrebuje. V tej edinstvenosti živijo dan za dnem in upoštevajo želje vsakega posameznika. Edinstvena je njihova zgodovina in edinstvena je njihova prihodnost ter tudi njihovo razmišljanje. To je zgodba družine Seyrling.

Nastanitev

35 novih »Lifestyle« sob in suit je opremljeno tako, da bodo vaše počitnice nadvse udobne. V suitah višjega razreda imajo poleg standardne opreme tudi odprt kamin, vrt ali kad iz kamenčkov Swarovski.

Posebej bi izpostavili »Loft 500«, apartma na najvišji točki v Seefeldu s čudovitim razgledom na pokrajino. Poleg notranjega prostora, ki meri 95 m², vključuje zimski vrt z veliko kadjo in panoramskim razgledom, lastno savno v zimskem vrtu, 30 m² veliko teraso na jugu s pogledom na mesto, dnevno sobo z barom in jedilno mizo, vinski kabinet in posebej založen minibar. V dnevnem prostoru je velik kavč in kamin s svečami. Spalnice so zares prostorne in imajo čudovit pogled na gore. Skrivnostni pa so pri razlagi »Magic Moment Room«. Ta naj ostane skrivnost za tiste, ki boste Loft 500 izbrali za svoje čudovite zimske ali poletne počitnice.

Za še večje udobje so uredili 6 novih zelo prostornih Lifestyle wellness suit z lastno savno, bralnim kotičkom in pivsko fontano! 

Poleg novih imajo tudi tradicionalno opremljene sobe.

Kulinarika

Gurmanske počitnice v Klosterbräu & Spa se začnejo z bogatim zajtrkom, kjer boste lahko med drugimi dobrotami izbirali tudi med sveže stisnjenimi sadnimi sokovi. Tisti, ki raje malo dlje spite, boste navdušeni, saj bo za vas pripravljen enako bogat zajtrk vse do 12. ure. V restavraciji Ritter-Oswald Stube je 6-hodni menu vključen že v vaš polpenzion! V 500 let stari vinski kleti hranijo najboljša vina na svetu. Tisoče steklenic ekskluzivnih znamk imajo previdno shranjenih v stilsko oblikovanem trezorju. Trendna restavracija Steakhouse Bräukeller & Grill vam postreže s tirolskimi specialitetami in odlično avstrijsko kuhinjo v zgodovinskem ambientu. Klosterhof je popularna restavracija za večerje v poletnem času. Na dvorišču samostana je manjša kapelica. Sami pridelujejo pivo in so nagrajeni kot najboljša mikro pivovarna v Avstriji, lahko ga poskusite v udobnem hotelskem baru Maximilianlounge.

Center dobrega počutja

500 let star samostan je odlična zasnova za edinstveno atmosfero pri njihovem duhovnem spa konceptu. Vsi tretmaji vključujejo rituale iz časa samostanskega obdobja. Posvetijo se vašim željam in potrebam, skupaj s terapevtom se posvetujete o vrsti tretmaja, ki bo za vas najbolj primeren. Za svoj inovativen spa koncept so bili že večkrat nagrajeni. Njihova ročno izrezljana savna, fontana piva, bistro vitalnosti, soba za počitek, kjer lahko berete pri kaminu, in nova soba za sproščanje so najnovejše inovacije v kar 3.500 m² velikem spaju.

Notranji bazen je ogrevan na 28-30 ºC, zunanji bazen pa na 29-32 ºC. Nov zunanji panoramski bazen ima še prijetnejšo temperaturo 37 ºC. Ogrevani so celo leto. 

Aktivnosti

Zimske: odličen sneg zaradi višine zagotavlja pravo zimsko pravljico v olimpijski regiji Seefeld - tek na smučeh, zimski pohodi, smučarske proge, tobogani, curling, biatlon, …

Poletne: veliko sonca zaradi visoke nadmorske višine bo poskrbelo za pravi poletni užitek na prostem - sprehodi, kolesarjenje, gorsko kolesarjenje, …

Novost v letu 2020 - popolnoma nova in prostorna aktivna fitnes soba! 

Psi so dobrodošli

Posebnost tega hotela je, da so psi dobrodošli. Hotel ima vso potrebno opremo za lastnike psov, kot na primer posode z vodo, brisače za brisanje tačk, ločen del restavracije za lastnike s psi, sobe, namenjene samo lastnikom psov in drugo. Zavedajo se, da so psi družinski člani, temu primerna pa je tudi njihova ponudba.

 

Kraj: Seefeld in Tirol

Razdalja: 410 km iz Ljubljane

Nadmorska višina: 1229-2054 m n. m.

Lega: 1500 m od žičnice

Smučišče/regija: Seefeld

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Termin:
od 15. do 18.8.2021
Cena:
že od 648 €/osebo za tri polpenzione

Cena velja za nočitve od 15. do 18.8.2021:

  • 3nočitve v sobi "LIFESTYLE Basic",
  • bivanje najmanj 3 noči (za krajše bivanje je cena nekoliko višja),
  • storitev "3/4 Vital Gourmet" (gurmanski zajtrk, popoldanski prigrizki z juhami, solatami, torticami in sladicami, večerja s 6-hodnim menujem ali "fine dining" alternativo)

 

 

 

 

 

Posebna ponudba:

Doplačilo za psa znaša 30 € na dan.

 

V eni sobi sta dovoljena največ dva psa. Če sta v sobi dva psa, je potrebno doplačati 49 € za končno čiščenje, če pa je v sobi samo en pes, tega stroška ni.