LA PIROGUE

FLIC-EN-FLAC (Z), MAURITIUS

Raj za družine

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Znano letovišče La Pirogue ponuja pristne in udobne bungalove, ki se razprostirajo na 14 hektarjih kokosovih nasadov in mejijo na belo, peščeno plažo. Poleg vrhunske lege in izjemnih sončnih zahodov letovišče ponuja številne aktivnosti, ki odraslim in otrokom omogočajo, da uživajo v bivanju na Mauritiusu. S svojim toplim vzdušjem, čudovitimi plažami, odličnimi restavracijami, živahnimi bari, vrhunskim Aura Spa centrom in možnostjo rekreativnih in športnih aktivnosti, to legendarno letovišče svojim gostom obljublja nepozabne počitnice.

 

Bungalovi z oznako "premium" so bili prenovljeni leta 2018, ostali pa leta 2019.

Nastanitev

Vsi bungalovi imajo zasebne in udobno opremljene sobe in teraso, ki ponuja pogled na kokosove palme in bel pesek na plaži. Bungalovi so narejeni iz vulkanskih kamnin in imajo tradicionalne slamnate strehe. Sobe imajo klimatsko napravo in so opremljene z zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema. Bungalovi so opremljeni z veliko kopalnico z ločeno kadjo, pršno kabino in WC-jem. Vsak izmed bungalovov ima mini bar, sef, LCD televizor s satelitskimi programi in brezžični internet.

Kulinarika

Ponujajo pisano paleto restavracij in barov, kjer boste lahko okušali vrhunske azijske, indijske, mediteranske, mauricijske in morske specialitete ter uživali v edinstveni zunanji jedilnici, ki ponuja tematska kulinarična doživetja. V barih se boste lahko osvežili z odličnimi koktajli in bogatim naborom različnih vrst pijač. 

Aktivnosti

Ponujajo različne športne in prostočasne dejavnosti: jadranje, snorklanje, deskanje, potapljanje, najem »banana« čolnov in kajakov, ribolov, izlete z ladjo s steklenim dnom, aerobiko, jogo, fitnes, košarko, vaterpolo, namizni nogomet, mini golf, namizni tenis, biljard, odbojko na mivki, badminton, tenis in gorsko kolesarjenje. Golfisti imajo privilegiran dostop do bližnjega golf igrišča Tamarina, otrokom pa je na voljo otroški klub za otroke od 2-11 let.

Spa

Aura spa center ponuja masaže, nego obraza in druge oblike zdravljenja, ki spodbujajo dobro počutje telesa in duha. Ponuja odlično priložnost, da se sprostite v lepi okolici.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ