Martinhal Sagres Beach Family Resort

Martinhal Beach, Sagres, Algarve, Portugalska

Družinam prijazno letovišče na najbolj prestižni lokaciji Portugalske

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Luksuzni družinski hotel direktno na plaži Martinhal, znotraj zaščitenega narodnega parka v neokrnjeni naravi Zahodnega Algarva, le eno uro vožnje do letališča Faro.

Nastanitev

Hotel Martinhal ima 37 luksuznih sob in 2 dupleks suiti na plaži, vsi imajo nepozabne razglede na morje, privatne balkone ali terase.

Martinhal Village je sestavljena iz posameznih hiš: Ocean Houses – najlepši razgledi na morje; Bay Houses – najbolj prostorne in najmirnejše s pogledom na naravo in ocean; Garden Houses – znotraj ograjenega parka ob velikem bazenu – idealno za družine; Pinewoods – hiške s svojim bazenom; Luxury Villas – dobitnice prestižnih nagrad za najboljše portugalske vile z najboljšim notranjo opremo, imajo velike vrtove in privatne bazene – primerne za večje družine ali družbe (3-5 spalnic v vili); Vilas Mimosa – vile z 2-3 spalnicami, svojim vrtom in pogledom na morje ter pristanišče Baleeira, gostje koristijo poseben bazen za odrasle in otroke.

Kulinarika

V letovišču so 3 restavracije: »O Terraço«, ki združuje moderni design, sveže lokalne pridelke in vina s prijazno postrežbo v sproščujočem ambientu; »Os Gambozinos« - italijanska restavracija nudi kosila in večerje z jedmi po naročilu; »As Dunas« - stilska restavracija na plaži ponuja mamljive menuje s svežimi ribami in morsko hrano za kosilo, prigrizke v popoldanskem času in večerje. Vse restavracije so prijazne družinam s posebnimi menuji za otroke in prostorom namenjenim za otroško igro. Ice Cream Shop – nudijo raznolike okusne domače sladolede in vaflje.

Aktivnosti

Okoli glavnega vaškega trga imajo otroško igrišče, otroški klub Rasposinhos, otroške jasli za najmlajše s popolno opremo in usposobljenim osebjem, Blue Room za starejše otroke z računalniškimi igricami. Tu se nahaja tudi glavni bazen, telovadnica, trgovinica kjer lahko kupite vina, pivo, sveže pripravljeno hrano in spominke. V Biondi couture trgovinici imajo na voljo kopalke, poletna oblačila in modne dodatke priznanih modnih oblikovalcev. Po napornih nakupih pa se lahko osvežite v družinskem surf baru – M Bar.

Beach Club Pool – v klubu nad plažo s čudovito leseno teraso vam ponujajo veliko izbiro pijač, svežih sadnih sokov in sladoledov. Direktno na plaži zraven centra vodnih športov pa je najnovejša pridobitev - Beach Hangout, prostor za sproščanje z ležalniki in senčniki.

Šport in rekreacija

Club 98 ima dva igrišča za tenis z visokokakovostno umetno travo (učitelji na voljo), bazen in športno večnamensko igrišče za nogomet ali druge igre. V centru vodnih športov na plaži lahko najamete opremo za surfanje, kajake, supe. Lahko vam organizirajo potapljanje, izposodijo kolo, se podate na ribiški izlet, izlet s čolnom, jezdite konje, se z džipom odpeljete na safari po narodnem parku … Skozi celo leto organizirajo posamezne tematske tedne kot recimo joga teden, surf teden, kolesarski teden, teden dobrega počutja …

Najnovejša pridobitev za otroke je razburljiva razgibana kolesarska steza BMX PUMP TRACK.

Zakaj je letovišče prijazno družinam? 

  • Otroški kotički v restavracijah omogočajo staršem za sproščeno uživanje v hrani
  • Restavracije imajo poleg zdravih menujev za otroke tudi različne sveže kašice za dojenčke.
  • Otroci se lahko zabavajo v otroškem klubu, najmlajše varujejo v jaslih, medtem ko vi starši namenite par uric zase – bodisi za masažo v odličnem spaju,  za posebno kosilo samo za vas, poldnevno surfanje ali kolesarjenje
  • Otroški klubi so ločeni po letih (od 6 mesecev do najstnikov) omogočajo primerne aktivnosti glede na leta posamezne skupine
  • v lastni trgovinici na Village Square lahko kupite različne vrste kremic, pleničk, otroške hrane in drugih potrebščin za otroke. 
  • Vnaprej lahko rezervirate otroško opremo kot recimo ščitniki za vrata, lončke, sterilizatorje in grelce steklenic, zibke, otroške banjice in celo otroške vozičke. 
  • Poleg vsega tega so na najmlajše mislili praktično povsod po resortu – različni otroški bazeni, otroška igrišča poleg bazenov, Blue Room z računalniškimi igricami, biljard mizo, mizo za namizni tenis, namizni nogomet, kino … in še in še – prek 3.300 m² je namenjeno otrokom!

Spa

Finisterra Spa poživi vsako bivanje v Martinhal Sagres Beach Family Resortu. »Finisterra« v prevodu pomeni »konec sveta«, kot so za ta del sveta menili v času, ko so portugalski in španski mornarji odkrivali svet. Verjamemo, da bo za vas koriščenje storitev v njihovem spaju pomenilo odkrivanje novega sveta in ne konec sveta. V povsem odmaknjenem delu letovišča ponuja raznoliko vrsto masaž in tretmajev, tudi posebne tretmaje za moške, družine, dvojčke ali najstnike, lahko tudi za mamo in hči skupaj ali pa za očeta in sina... Pri tretmajih uporabljajo organske spa produkte, v šestih lesenih sobah. Na voljo so tudi savne in jacuzzi.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Termin:
Cena:
Bonus:
brezplačno
  • en otrok 0-2 leti v sobi z dvema odraslima osebama biva brezplačno
  • en otrok do 12 let v sobi z dvema odraslima osebama biva brezplačno