MÖVENPICK IBN BATTUTA GATE HOTEL DUBAI

Poleg Ibn Battuta Mall, Dubaj
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Odličen hotel z lastnim klubom na plaži

 

Hotel Mövenpick Ibn Battuta Gate se ponaša s 5 zvezdicami in je oddaljen le par korakov od nakupovalnega centra Ibn Batuta in metro postaje. Ponuja bazen na strehi, spa in fitnes center, brezplačni dostop do zasebnega kluba na plaži Jumeriah, sodobno opremljene sobe ter 8 restavracij in barov.

 

NASTANITEV

Na voljo je 396 hotelskih sob in suit, ki so moderno in elegantno opremljene in se zgledujejo po maroških vplivih, po državi kjer je bil rojen raziskovalec Ibn Batuta. Opremljene so s TV z ravnim zaslonom, mini barom ter kopalnico s kadjo in ločeno prho.

 

LEGA

Mövenpick Hotel Ibn Batuta Gate leži tik ob nakupovalnem centru Ibn Batuta Mall in v bližini metro postaje Ibn Batuta. Dubai Marina je oddaljena 10-15 minut, zasebni klub na plaži Palm Jumeirah pa 20 minut. Do tja je omogočen tudi brezplačen prevoz. Do nakupovalnega centra Mall of Emirates pridete v 10 minutah, do mednarodnega letališča pa v 30 minutah.

 

PONUDBA HOTELA

Hotel s 5 zvezdicami se lahko pohvali z bazenom na strehi, telovadnico in fitnes centrom, spa centrom Safar, poslovnim centrom in zasebnim klubom na plaži Palm Jumeirah. Za otroke poskrbijo v otroškem klubu Camel. V restavracijah in barih ponujajo klasične italijanske jedi, azijsko, indijsko kuhinjo in mesne jedi. V barih se lahko osvežite z vrhunskimi koktajli in osvežilnimi napitki, na voljo pa so vam tudi različni okusi vodnih pip …

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ