Myconian Utopia Relais & Chateaux

Mikonos, Grčija

Utopia, prefinjen resort nad plažo Elia na Mikonosu

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Nastanitev

Utopia Relais & Chateaux resort se nahaja na Mikonosu, 300 metrov nad plažo Elia. Ponaša se s sofisticiranim gostoljubljem in neokrnjenimi naravnimi lepotami. Svoje goste razvaja z najvišjim standardom luksuza. Gostje lahko izberejo med sobami, suitami in vilami, ki omogočajo pobeg iz vsakdanjega življenja v popoln svet luksuza, udobja in lepote. Spalnice so prostorne in dnevne sobe elegantne. Vse vile imajo popolnoma opremljeno kuhinjo, jedilnico, opremljeno teraso z velikim zasebnim neskončnim bazenom, žarom in prečudovitimi razgledi. Hotel ponuja najvišji luksuzni standard in slovi po izjemnem gostoljublju.

Kulinarika

V restavraciji Pavilion Relais & Chateaux lahko okusite kulinarične presežke glavnega šefa Nikosa Morogloua. Lokalni kmetje in ribiči vsak dan zagotavljajo sveže, organske in lokalno pridelane sestavine. Kulinarično doživetje se začne z obilnim in raznovrstnim samopostrežnim zajtrkom s pestro ponudbo tradicionalnih dobrot kot na primer lokalno izdelanim jogurtom z divjim medom ali doma pripravljenimi sladicami. Kosilo se postreže ob bazenu ali v restavraciji, poudarek pa je na lahkih in okusnih specialitetah, svežih ribah, jastogu ali domači jagnjetini z mediteranskimi okusi.

Aktivnosti

Posebej je primeren za pare in mladoporočence, saj ponuja izjemno udobje ter obilo raznovrstnih aktivnosti. Od poležavanja ob bazenu ob lahkih prigrizkih in koktajlih do luksuznih večerij, masaž, pilatesa in joge z zasebnimi učitelji.

Center dobrega počutja

Hotel ponuja raznovrstno izbiro terapij in tretmajev, ki gostom omogočajo božansko počutje in popolno sprostitev. Gostom so na voljo savne, parne kopeli, turške kopeli, terapevtski bazeni in pestra izbira zdravilnih terapij.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Termin:
vse poletje do 15. oktobra
Cena:
na povpraševanje