NIRA ALPINA

Silvaplana (St. Moritz) | Švica

Popoln smučarski oddih

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Nira Alpina je vrhunski hotel v švicarskem smučarskem letovišču St. Moritz in je z vzpenjačo povezan z zasebno pešpotjo. Prijeten, rahlo bohemski ambient, pristna izkušnja in vrhunski spa so odlična kombinacija za popoln oddih za neodvisne, nomadske popotnike. Ponuja čudovit pogled na gore Engadin in jezera Silvaplana ter nudi razkošne sobe s terasami. Na voljo je najem smučarske opreme, najbližja žičnica pa je le 60 m hoje od hotela. Ponujajo brezplačen avtobusni prevoz do krajev Silvaplana, Surlej in Corvatsch.

Nastanitev

Nudijo 70 očarljivih sob in suit z veliko teraso ali balkonom in panoramskim razgledom. Vse sobe in suite so elegantno in moderno opremljene z naravnimi materiali in ponujajo sat-TV z ravnim zaslonom, brezplačen brezžični internet, iPod postajo in razkošno kopalnico.

Kulinarika

Vrhunske restavracije v pristnem okolju strežejo klasične tajske, indijske, regionalne, italijanske in japonske specialitete z uporabo svežih sestavin. Ponujajo tudi odličen bar in pekarno, kjer vas bo premamil vabljiv vonj sveže pečenega kruha in peciva.

Aktivnosti

Hotel je neposredno povezan s postaje kabinske žičnice Corvatsch in ponuja nemoten in neposreden dostop do smučarskega področja St. Moritz, ki nudi najboljše smučanje v regiji. Področje St. Moritz se lahko pohvali s 350 km smučarskih prog, obiljem sonca in zagotovljenim snegom. Moderne žičnice zagotavljajo najvišjo učinkovitost brez čakanja.

Spa

Nira Spa je zatočišče nege in miru. Ponujajo sobe za sprostitev, telovadnico, savno in biserno kopel. Tu boste ustvarili harmonijo med notranjim in zunanjim jazom.

 

Kraj: Silvaplana

Razdalja: 523 km iz Ljubljane

Nadmorska višina: 1.870-3.300 m n. m.

Lega: 60 m od žičnice Corvatsch

Smučišče/regija: Corvatsch-Sils-Silvaplana

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ