Niyama Maldives

ATOL DHAALU, MALDIVI

Prestiž in tretmaji LIME

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

V čudovitem letovišču Niyama boste lahko uživali v paviljonih nad laguno, zasebnih studiih, luksuzu, bujnih zelenicah, modri laguni in udobnih prostorih. Umetnost, ples, kulinarika, vrhunski užitki, dih jemajoči sončni zahodi, plavajoča restavracija nad vodo, zdravljenja LIME, ki so vam na voljo 24/7 – vse to pripomore k razvajanju, ki mu ni para.

Nastanitev

Izbirate lahko med prostornimi studii in paviljoni na plaži ali direktno nad laguno. Studii in paviljoni ponujajo sodobne in razkošne prostore, kjer se lahko sproščate, zabavate, počivate in se razvajate.

Kulinarika

Od prigrizkov pri bazenu, vrhunskega žara, zasebne jedilnice in plavajoče restavracije, napitkov, do penine in koktajlov … Niyama poskrbi za vse.

Aktivnosti

Odkrijte aktivnosti in dejavnosti, ki jih ponujajo. Pojdite na razburljivo maldivijsko ekspedicijo in raziščite nov svet ali pa se potopite in odkrijte nove športne, zabavne, adrenalinske pustolovščine. Jadrajte na Indijskem oceanu, se udeležite vodnih športov ali pa se zabavajte na suhem. Ponujajo paleto zabavnih aktivnosti, od pikada, bazenov, namiznega nogometa, namiznega tenisa, igralnih konzol »Play Station 4« in »Xbox«, simulatorja golfa, ameriškega nogometa, košarke, streljanja in hokeja na ledu, skupinskih vadb, mešanja koktajlov … Ponujajo tudi otroški klub za otroke od 1 do 12 let.

Spa

Pustolovski in strasten, LIME Spa center ponuja osem luksuznih sob zdravljenja. Odkrijte lepoto Maldivov z enim od tretmajev, terapij, masaž ali nege telesa. Vse tretmaje je mogoče prilagoditi potrebam gostov. Izbirate lahko med sproščujočo ali spodbujevalno masažo, ki odpravita napetosti v vašem telesu.

 

Prevoz: letalo (40 minut)

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ