OBLU by Atmosphere at Helengeli

Atol Severni Malé, Maldivi

Bujno tropsko rastje, neokrnjene plaže z najfinejšo mivko in čudovit koralni greben

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Novejši resort, na otoku Helengeli, v atolu Severni Malé, je poznan po eksotičnih koralnih grebenih z bogatim podvodnim svetom in morskih želvah velikankah. Le 50-minutna vožnja s hitrim čolnom vas od letališča pripelje v resort, kjer je 116 vil v štirih različnih kategorijah. All inclusive vključuje kakovostno svetovno kulinariko, kombinirano s široko paleto aktivnosti, med katerimi je tudi potapljanje in uporaba sproščujočega centra dobrega počutja.

Nastanitev

22 vil tipa "beach", 64 vil tipa "deluxe beach", 28 vil tipa "lagoon" z bazenčkom, 2 suiti na plaži z bazenom. Vse sobe imajo živahno notranjo dekoracijo, ki se lepo dopolnjuje s prostorno teraso (in bazenom v določenih sobah).

Kulinarika

All inclusive vključuje zajtrke, kosila in večerje v restavraciji The Spice, ob sončnem zahodu tudi dodatni prigrizki (od 16.00-18.30). V baru Helen’s, ki je odprt od 9.00 do 01.00 ponoči, vam neomejeno strežejo z lokalnimi alkoholnimi pijačami in pivi, izborom koktajlov, hišnim odprtim vinom (rdeče, belo in rosé), ustekleničeno vodo, brezalkoholnimi pijačami in sokovi, čajem in kavo.

Aktivnosti

Vključen je en ribiški izlet ob sončnem zahodu, nakupovalni izlet na sosednji otok in nemotorizirani vodni športi kot so: supanje, vožnja s kajaki in pedalini.

Spa

V centru dobrega počutja ELENA verjamejo v naravne elemente in njihovo pozitivno energijo – zrak, vodo, ogenj, zemljo in rastline, ki z energijo polnijo vsa živa bitja za popolno življenje. S holističnim pristopom in tradicionalnimi metodami masaž in tretmajev se trudijo, da sprostijo še tako utrujeno telo, dušo … Uporabljajo luksuzne Spa produkte Natura Bisse za še bolj popolno doživetje inovativne in napredne tehnologije v kozmetiki, ki ustreza še tako zahtevni koži.

Koncept "All Inclusive Plan"

Koncept »All Inclusive plan«, osnovni koncept resortov Atmosphere, vključuje zajtrk, kosilo in večerjo v osrednji restavraciji, »sunset finger food« od 16.00-18.30, neomejeno porabo alkoholnih pijač in piva s seznama 2 vrst viskija, džina, vodke, ruma in piva, neomejeno porabo koktajlov s seznama 5 vrst njih, dva kozarca hišnega kakovostnega rdečega, belega ali rosé vina na osebo na bivanje, neomejeno vodo, brezalkoholne pijače, čaj in kavo, en izlet z ribolovom ob sončnem zahodu na bivanje, en izlet na lokalni otok s stalnimi prebivalci na bivanje, opremo za snorkljanje ter najem SUPa, kajaka ali pedalina.

 

Prevoz: hitri čoln (50 minut)

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Posebna ponudba:

Ugodnosti za mladoporočence:

  • romantična okrasitev postelje s cvetjem na dan prihoda
  • košarica s sadjem ob prihodu
  • tortica in 2 kozarca šampanjca ob prihodu
  • 1 steklenica šampanjca v sobi
  • 1x masaža za par v Elena Spa by Atmosphere

 

Pogoji za uveljavljanje ponudbe za mladoporočence:

kopijo poročnega lista, ki ne sme biti starejši od 12 mesecev od dneva izdaje v času potovanja, moramo poslati skupaj z rezervacijo. Ob prihodu v hotel bodo prav tako zahtevali od vas kopijo poročnega lista.