OTOK KANGAROO

Kangaroo Island, Južna Avstralija

Avstralski Galapagos

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Počitnice v neokrnjeni divjini so vedno bolj priljubljene, a otok Kangaroo ohranja svojo prvinsko lepoto in neokrnjeno življenjsko okolje. Največja privlačnost »avstralskega Galapagosa« so avtohtoni prebivalci, ki v nedotaknjeni naravi živijo nemoteno: kolonija tjulnjev, preko 500 morskih levov, kenguruji, oposumi ...

Enodnevni izlet

Izlet nudi vpogled v pestro živalstvo in veličastno pokrajino. S čuvajem parka se sprehodite po plaži med kolonijo avstralskih morskih levov. Narodni park Flinders Chase gosti zavetišče za kenguruje, valabije, koale in kljunate ježke, Remarkable Rocks in Admiral's Arch pa sta čudoviti točki za fotografiranje. Vključeno je kosilo in avtobusni prevoz iz Adelaida, ki ga lahko nadgradite z letalski prevozom v eno ali obe smeri. Enodnevni izlet z odhodom iz Adelaide traja 16 ur.

Majhna ali velika skupina.

Dvodnevno potovanje

Poleg vseh glavnih znamenitosti, ki jih spoznate na enodnevnem izletu, na dvodnevnem potovanju obiščete še farmo za pridelavo medu, opazujete hranjenje živahnih pelikanov, spoznate skrivnosti destilarne evkalipta in nahranite kenguruje. Obenem pa prespite na otoku, ki spada med najbolj ohranjene naravne habitate Avstralije in kjer so živali ponoči še bolj aktivne.

Majhna ali velika skupina.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Cena:
že od 199 € na osebo

 

Enodnevni izlet
  • velika skupina: že od 199 € na osebo
  • majhna skupina: že od 420 € na osebo

 

Dvodnevno potovanje
  • velika skupina: že od 470 € na osebo
  • majhna skupina: že od 780 € na osebo