Relais & Châteaux Hotel Restaurant Spa Rosengarten

Kirchberg, Avstrija

Rosengarten, razkošni in butični hotel za poznavalce

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Razkošen butični hotel za poznavalce – član prestižnega združenja Relais & Châteaux, se nahaja v mestu Kirchberg na Tirolskem, v neposredni bližini žičnice Maierl in gore Gaisberg.

 

Pohvali se lahko kot edini hotel 5* v Avstriji, ki ima kar dve nagrajeni restavraciji. Središče mesta Kirchberg je oddaljeno 2 km, Kitzbühel pa 7 km. Na voljo sta brezplačen WiFi in brezplačno zasebno parkirišče.

Nastanitev

Sobe so prostorne in elegantno opremljene, imajo balkon s pogledom na okoliške gore, satelitsko TV, minibar in kopalnico, v katerih vas čakajo kopalni plašči ter sušilnik za lase.

Kulinarika

V restavraciji Simon Taxacher, ki je bila nagrajena s 4 kuharskimi kapami vodnika po restavracijah Gault Millau 2018 in s številnimi drugimi nagradami, vam postrežejo s francosko-sredozemsko kulinariko.

V restavraciji Bistro-Restaurant Rosengarten pripravljajo alpske jedi in prirejajo kuharske tečaje.

Po večerji se lahko sprostite v baru s klavirjem. Bar ima ločen salon za kadilce.

Aktivnosti

VIP shuttle vas pripelje do prestižnega in legendarnega smučišča Kitzbühel, kjer lahko smučate ali deskate – 500 m do gondole Maierl, 1.500 m do Pengelstein gondole, 2.000 m do Ki-West gondole.

179 km odlično pripravljenih prog je primernih tako za začetnike kot tudi izkušene smučarje, vmes so gorske koče s čudovitimi pogledi. Vse vlečnice za začetnike so brezplačne, bolj izkušeni smučarji pa se lahko preskusite tudi na ikonični progi Streif, kjer se vsako leto odvija svetovno prvenstvo v smučanju. Skupno je 54 vlečnic, 60 gorskih koč, najvišje smučišče pa je na 2.004 m n. m.

V bližini potekajo proge za tek na smučeh, 4 igrišča za golf pa najdete 13 km stran.

V poletnih mesecih je kolesarjenje zelo priljubljeno, kar 1000 km urejenih kolesarskih prog in 800 km prog za gorske kolesarje je v bližini.

V Kitzbühelu je vsako leto tudi tradicionalni ATP turnir (prvi je bil 1904 leta), eden najpomembnejših v Avstriji.

Z nakupom kartice The Kitzbüheler Alpen Summer Card pridobite popust in dostop do 31 poletnih žičnic/gondol, s katerimi pridete do gorskih pustolovskih parkov, bazenov, jezer, muzejev, organiziranih izletov, tandemskih letov, kanjoninga, raftinga, lokostrelstva …

Spa

V centru dobrega počutja imajo finsko savno, parno kopel iz marmorja ter prostor za sprostitev z vodnimi posteljami in čajnim barom. Rezervirate lahko tudi zasebno spa suito Rosen Private Spa Suite. Privoščite si lahko različne lepotne in masažne tretmaje.

Novi notranji bazen in telovadnica z opremo TechnoGym sta odprta od decembra 2017 dalje.

 

Kraj: Kirchberg

Razdalja: 305 km iz Ljubljane

Nadmorska višina: 845-1564 m n. m.

Lega: 1,2 km od žičnice Maierl; 1,1 km od sedežnice Gaisberg

Smučišče/regija: Kitzbühel Kirchberg ski area

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
Termin:
od 13.12. do 16.12.2020
Cena:
že od 665 €/osebo za 3 polpenzione

 

Cena vključuje: 

- 3 nočitve s polpenzionom v dvoposteljni sobi tipa "comfort"