ROSEWOOD LONDON HOLBORN

LONDON, VELIKA BRITANIJA
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Rosewood London Holborn je eden najboljših hotelov s petimi zvezdicami v Londonu. Zasnovan v razkošnem Edvardskem slogu, pripoveduje zgodbo, ki sega od začetka gradnje leta 1912, je z mešanico angleške dediščine in sodobne prefinjenosti prenovljen, da bi ustvarili luksuzni hotel z ambientom elegantne londonske rezidence.


Nastanitev

Hotel je odlična izbira za poslovna, družinska ali počitniška potovanja, saj je med najbolj prostornimi v mestu. Elegantne sobe z veliko naravne dnevne svetlobe se ponašajo s pogledom na okrožje Holborn. Izjemno prostorne suite, oblikovane v slogu graščine in sodobnega stanovanja, ponujajo vzdušje za popoln urbani umik. Doživite vrhunsko razkošje v večsobnih ekskluzivnih apartmajih ob čudovitih pogledih iz svoje zasebne terase.


Kulinarika

Holborn Dining Room je odlična izbira za družaben obrok s prijatelji, vrček lokalnega piva in prigrizek z rakci ali mesnim narezkom v kombinaciji z vrhunskimi vini. Mirror Room je intimna celodnevna jedilnica in gosti izbor okusnih sezonskih solat, znamenitih britanskih jedi ter odličnih šampanjcev. Najbolj ikonična jed v Veliki Britaniji je zagotovo pita, kateri je posvečena restavracija The Pie Room in je prava zakladnica sladko slanih dobrot. Kreativni koktajli, kavalirska prefinjenost in živahno vzdušje naredijo Scarfes Bar eden izmed najboljših hotelskih barov na svetu. Za popoldansko čajanko pa se namenite v Art Afternoon Tea Room, ki je bil izglasovan kot najboljša sodobna čajnica za popoldanski čaj v Veliki Britaniji.


Center dobrega počutja

Odkrijte mir in spokojnost v Sense spa centru, ki ponuja vrsto negovalnih tretmajev edinstvenih spa blagovnih znamk, kot sta The Votary in Humanity Cosmetics izpod rok strokovnih terapevtov. V zasebnih telovadnicah ali v vaši sobi pa lahko poskrbite za dobro počutje in fitnes trening.


Šport in aktivnosti

Polna zgodovine in energije - prestolnici nikoli ne zmanjka krajev za raziskovanje. Potopite se v kalejdoskop barv na razstavi Davida Hockneya, ali odkrijte zbirko umetnosti in starin v britanskem muzeju. Preživite nedeljo ob občudovanju morju hortenzij, lilij in divjih cvetov na cvetlični tržnici Columbia Road.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ