Shangri-La's Hambantota Golf Resort & Spa

Hambantota (J), Šrilanka

Shangri-La's Hambantota - ob neokrnjeni južni obali prelepe Šrilanke

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Nastanitev

Največji resort na Šrilanki ima 300 prostornih sob, od tega je 21 suit, vse pa so obkrožene z osupljivo lepimi vrtovi. Osnovne sobe "Deluxe Garden" so v pritličju in imajo pogled na prelepe vrtove. Sobe "Premier" imajo pogled na golf igrišče, sobe "Premier Ocean" pa na ocean. Suite imajo ločeno spalnico in dnevno sobo in so prostornejše.

Kulinarika

Uživajte v najboljši kuhinji Šrilanke v restavraciji Bojunhala, ali pa na stojnicah z okusi jugovzhodne Azije v restavraciji Sera. Morda si zaželite mednarodne kuhinje v restavraciji Ulpatha v golf klubu, ali pa zaključite prelep dan s koktajlom ob sončnem zahodu v Gimanhala Loungeu, s prelepim pogledom na Indijski ocean.

Aktivnosti

Igrajte golf na prvem in edinem golf igrišču, ki pripada resortu na Šrilanki in doživeli boste neverjetne poglede na Indijski ocean. Igrišče z 18 luknjami je oblikoval svetovno znani golf arhitekt Rodney Wright. Razteza se prek plantaž kokosovih palm, kamnoloma safirjev, jezera in peščenih sipin, ki ponujajo izziv za začetnike in tudi preizkušene igralce.

Družine boste uživale, saj resort ponuja bogat izbor rekreacijskih dejavnosti, tako za odrasle, kot za otroke v otroškem klubu. Preizkusite 7-metrski trapez, zunanji vodni park s tobogani, otroški golf, učenje kuhanja in še mnogo več. Na voljo so 3 bazeni in klub zdravja.

Center dobrega počutja

Če iščete sprostitev, je za vas najprimernejši center dobrega počutja Chi Ayurveda Spa, kjer izvajajo starodavne zdravilne terapije in vam ponujajo zasebne posvete z ajurvedskim strokovnjakom.

Doživetja

V resortu je edinstvena umetniška vasica, kjer lahko raziskujete in se družite z lokalnimi umetniki in obrtniki. Vasica je namenjena podpori in ohranjevanju umetniških zakladov južne Šrilanke in oživi ob večerih, ko imajo predstave s tradicionalnimi plesi in glasbenimi točkami.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ