Sikelia

Pantelleria, Italija

Sikelia na otoku Pantelleria, med Sicilijo in Tunizijo

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Sikelia Luxury Hotel se nahaja na prečudovitem italijanskem otoku Pantelleria, ki leži med Sicilijo in Tunizijo. Na otoku ni nobenega znaka komercialnosti ali turizma, zaradi česar je ena izmed najbolj sproščujočih in luksuznih počitniških destinacij, ki so na voljo v Italiji.

Nastanitev

Hotel ponuja 20 razkošno opremljenih suit z lastno kopalnico in zunanjo teraso. Sikelia zagotavlja svojim gostom najvišji luksuzni standard in slovi po izjemnem gostoljublju. Čudovite suite v zgradbah »dammusi« združujejo prefinjeno sodobno eleganco in starodavno arhitekturo, značilno za otok Pantelleria. Izbrano opremljene suite z oboki in nišami vas bodo popeljale v stare čase. Vse suite so zaradi arhitekturnih značilnosti zgradb »dammusi« različne, a vse so enako prefinjeno opremljene. Še prav posebno pozornost so pri tem namenili podrobnostim. Sikelia ni primerna za otroke, saj svojim gostom želi zagotoviti popoln mir.

Kulinarika

Uživajte v kulinaričnih presežkih glavnega kuharja Diega Battaglie, ki slovi po spretnem združevanju sicilijanskih tradicionalih receptov z arabskimi in afriškimi začimbami. Kombinacija inovativnih idej, svežih sestavin in tradicionalne priprave jedi ustvari edinsvetno izkušnjo za vsakega posameznika. Poleg pestre ponudbe tradicionalnih dobrot, Sikelia slovi tudi po izvrstni in raznoliki izbiri vin. Vsa vina so pridelana pod posebnimi pogoji iz svetovno znanega grozdja »zibibbo«. Leta 2014 se je Unesco soglasno odločil, da na svoj prestižni seznam svetovne dediščine vključi zelo posebno tehniko gojenja vinske trte, ki se uporablja na italijanskem otoku Pantelleria.

S Pantellerie pa prihajajo tudi najboljše kapre na svetu.

Aktivnosti/Center dobrega počutja

Otok Pantelleria je idealen za oddih in sprostitev. Uživate lahko v krasnih pogledih, zdravilnih učinkih blata na obali Lago di Venere ali pa masaži v prečudovitem arabskem vrtu hotela. Neokrnjene naravne lepote, izjemno udobje in prijazno osebje gostom omogočajo izjemno počutje in popolno sprostitev.

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
+
Termin:
najceneje od 15. aprila do 31. maja ter od 1. do 14. oktobra 2019
Cena:
že od 864 € na osebo (4 x NZ) + letalski prevoz

Vključena nastanitev v suiti Pantesche, 4 x nočitev z zajtrkom, brezplačni povratni prevoz od letališča Pantelleria do hotela.

Cena že vključuje popust 20 % za prijave do 31. marca 2019!

 

Posebna ponudba za prijave do 31. 3. 2019:
  • 20 % popusta za rezervacije v obdobju 15. 4.-31. 5. 2019 in 1.-14. 10. 2019,
  • 10 % popusta za rezervacije do 30 dni pred predvidenim prihodom.

 

Za obe posebni ponudbi velja:
  • obvezno plačilo 100 % ob potrditvi rezervacije,
  • ni možnosti povračila v primeru odpovedi, stroški so v tem primeru 100 %,
  • prijava do 31. 3. 2019.

 

Letalski prevoz

Direktni leti iz Benetk so ob sobotah oziroma nedeljah v času od 11.05.-12.10.2019 iz Benetk z letalsko družbo Volotea. Cene se gibljejo od približno 250 € na osebo naprej.

Leti na ostale dni v tednu so možni iz Trsta ali Benetk, s prestopanjem predvidoma v Rimu in na Siciliji. Cene se gibljejo od približno 480 € na osebo naprej.