SIX SENSES LAAMU

Atol Laamu, Maldivi

Prestižno letovišče za aktiven oddih

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Letovišče Six Senses Laamu je edino letovišče v atolu Laamu, ki leži globoko v Indijskem oceanu. Luksuzno letovišče predstavlja kombinacijo vil na kopnem in nad laguno, ki so izdelane iz trajnostnih materialov. Oddaljen, a vendar enostavno dostopen z letalom in ladjo, postavljen v laguno, kjer boste lahko opazovali delfine kako plavajo vzdolž obale, s čudovitimi vilami in izbiro različnih restavracij poskrbi za neverjetno dopustniško destinacijo.

Nastanitev

Vse vile so elegantno opremljene in nudijo popolno zasebnost. Nekatere ležijo direktno nad laguno, druge ponujajo neposreden dostop do plaže in pogled na laguno. Večina se jih lahko pohvali s teraso z razkošno kadjo ali dežno prho na prostem, zasebnimi bazeni, udobno sedežno in jedilnico … Vse vile so opremljene z najnovejšo tehnologijo, kot so iPod postaja, LCD TV … Višek udobja predstavlja vila s 730 m², ki je še posebej primerna za družine.

Kulinarika

Gostom so na voljo restavracije, ki ponujajo zahodne kot tudi vzhodne jedi in za katere uporabljajo zelenjavo iz lastnega organskega vrta. Ponujajo 6 restavracij in barov, med katerimi gre izpostaviti dve nadvodni restavraciji, ki ponujata vrhunsko hrano in čudovite poglede na laguno.

Aktivnosti

Letovišče, ki leži samo pet stopinj severno od ekvatorja se lahko pohvali z bogatim hišnim grebenom, ki predstavlja idealno lokacijo za snorklanje in kjer lahko opazujete pisane ribe papagajevke, delfine in želve … Gostom so na voljo številni vodni športi: potapljanje, WAKE-anje, smučanje na vodi, vrhunsko surfanje na najbolj znanem surferskem valu na Maldivih - Ying Yang, jadranje in izleti s katamaranom. Na voljo so izleti na sosednje otoke, kjer boste spoznali domačine ali odkrivali nenaseljene otoke.

Spa

Spa center leži direktno na plaži in ponuja sobe zdravljena in paviljone, ki ležijo v objemu naravnega tropskega rastja. Usposobljeni terapevti uporabljajo naravne proizvode, nudijo holistične terapije, pomlajevalne in Wellness storitve, s čimer poskrbijo za vrhunsko sproščujočo izkušnjo.

 

Prevoz: letalo (35 minut) in čoln (15 minut).

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ
+
Termin:
21. 3. - 28. 3. 2020
Cena:
že od 4.875 € na osebo (7 x POL) + letalski prevoz

 

Akcijska cena: 

6.748 EUR= 4.875 EUR

 

Cena vključuje:

  • 7 x polpenzion v sobi tipa »Ocean Water Villa«
  • transfer z letalom in čolnom  
  • zeleno takso

 

Doplačilo:

  • polni penzion: 1420 EUR na osebo

 

Letalski prevoz je za doplačilo. 

Let iz Zagreba že od 660 EUR na osebo.