THE LITTLE NELL

Aspen | ZDA

Edini »ski-in/ski-out« hotel na tem območju

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Vsi, ki si želite razkošja in pustolovščin v zimski idili, boste več kot navdušeni nad hotelom The Little Nell v enem izmed najimenitnejših svetovnih smučarskih središč, na gori Aspen. Je edini »ski-in/ski-out« hotel na tem območju. Smučišče v Aspnu ponuja navdušencem več kot 2 tisoč hektarjev smučarskih površin tako za začetnike kot zahtevne smučarje.

Nastanitev

Priznana čikaška oblikovalka Holly Hunt je oblikovala vseh 92 sob in suit, ki jih krasijo sodobne umetnine in tkanine. Vse sobe in suite ponujajo brezplačen brezžični internet, LCD televizor, postajo za iPod, kamin, večina pa ima tudi balkon, s katerih se razprostira pogled na mogočne gore ali mesto.

Kulinarika

Nagrajena restavracija Element 47, katere ime je posvečeno kemijskemu elementu srebru, ki je postavil Aspen na zemljevid sveta, velja za najboljšo restavracijo v mestu. Taverna Ajax z veliko zunanjo teraso je primerna za kosilo ali koktajl. Po kosilu taverna zaživi in prične se »après-ski« zabava, ki traja do poznih ur. Hotel nudi tudi sobno postrežbo ter več barov med drugim tudi sloviti bar Chair 9.

Aktivnosti

Mondeno smučarsko središče v osrčju zvezne države Kolorado ponuja obilico odlično pripravljenih smučarskih prog, dodaten čar pa zimskem letovišču dajejo nekatere posebne aktivnosti, kot so izleti v neokrnjene predele s snežnim plugom, tečaj vožnje s snežnim plugom, vožnja s kolesi na snegu ali pa testiranje motornih vozil znamke Audi v snežnih razmerah.

Spa

V centru zdravja in dobrega počutja poleg fitnesa najdete tudi parne kopeli in tri sobe namenjene različnim tretmajem. Gostje se lahko udeležijo tečajev pilatesa, joge ali pa se odločijo za enega izmed lepotnih tretmajev, nego obraza ali masažo telesa.

 

Kraj: Aspen

Nadmorska višina: 2.400-3.810 m n. m.

Lega: na smučišču

Smučišče/regija: Aspen/Snowmass 

POKLIČITE ZA VEČ INFORMACIJ